Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Пашеко стигао у Београд

Винисијус Пашеко слетео је у уторак увече у Београд, пoсле два месеца проведена у Бразилу. У том периоду опорављао се уз породицу и уз стално надгледање лекара из Фламенга, како би повреда коју је задобио на првој припремној утакмици нашег клуба, била потпуно санирана. Према најавама Пашеков опоравак је прошао веома добро и он би веома брзо могао да крене са тренинзима, којима би побољшао кондицију и сустигао саиграче.

После физикалних терапија и тренинга у домовини, Вини ће у наредном периоду бити тестиран од стране Звездиног медицинског тима, као и кондиционог тренера Зиројевића, како би се проценило колико ће бити потребно бразилцу да се врати у тражену форму. Повратак на терен очекује се у зимском припремном периоду, а можда и раније…

„Осећам се одлично. Бола нема уопште. Пре месец дана сам почео да трчим, а пре седам дана и да радим са лоптом. Углавном шутирам или жонглирам и не осећам никакве проблеме. Распитивали су се докле траје први део сезоне у Србији и кажу да и ћу и у том делу одиграти неколико утакмица. Ипак, ја не желим да журим, већ ћу само потпуно спреман изаћи на терен и помоћи клубу. Тешко је сада рећи кад ће то бити, али једва чекам. Пратио сам преко интернета резултате, а и редовно сам се чуо са Мезенгом. Бићу сад сваки дан на Маракани, и верујем, ускоро на терену.“, рекао је Пашеко за званични сајт.

Повезане вести

24 comments

Branislav окт 11, 2011 at 13:14

Dobro nam se vratio Vinisijus !
Želim ti da što brže budeš u startnoj postavi, a kad daš svoj prvi gol u Zvezdinom dresu…pravac SEVER 😉
Sve najbolje!

Reply
Veljo Delija окт 6, 2011 at 04:06

Ovako,po meni tim Crvene Zvezde bi trebao ovako da izgleda..
Na Golu Disljenkovic
Stoperi -Adi i Vilotic
Bekovi- pod hitno da se dovedu pojacanja na tim pozicijama..!!!
Srednji red-Evandro,Dimitrijevic,Paseko,Lazovic
Napad-Borha,Mezenga
Izmene-Kaludjerovic,Kovacevic,Petkovic,Mijailovic,Kirovski,Dmitrivic,Vesic,Kadu,Causic,Jankovic
A ,oterati iz Zvezde- Savio,Reljic,Ignjatijevic,Mihajlovic,Reljic Milos,Mikic

I OD OVIH POLU-IGRACA MOZE DA SE UZME JEDNO MILIONCE…i Bog da nas vidi,aj u zdravlje !!

Reply
MILAN KG окт 5, 2011 at 22:12

dobro nam dosao jedva cekam da na terenu pokazes sta znas ja licno mislim da je paseko klasa u odnosu na borhu i mezengu napred vini da ce bog da zaigras sto pre

Reply
igordelija окт 5, 2011 at 15:04

on nije napadac ne mozemo od njega ocekivati golove ako on bude igro borha kadu ili dimitrijevic mora na klupu nadam se da ce pokazati da je dobar igrac po meni trebalo bi da se kadu i evandro mjenjaju borha desno paceko ljevo lazovic u sredinu dimitrijevic zadnji vezni mazenga u napad kakav takav bolji je od kaludjerovica

Reply
Vuk окт 5, 2011 at 13:47

Kad se vrati,Borisa se vraca u Brazil… 😀

Reply
Awax окт 5, 2011 at 13:22

Procitah na Mozzartu da je doveo i tastu,cim je ona dosla bice on 24/7 na Marakani 😀 😀 😀 Ajmo Pacheco,popravi nam efikasnost

Reply
Zika окт 5, 2011 at 12:03

Zelimo tiulu nema vise izgovora dovoljno smo cekali!!! I objavite vise sadasnje stanje dogova kluba da vidimo kako uprava radi ovih godina, ne znam radi cega se to krije!!!

Reply
cak окт 5, 2011 at 11:45

Pomagaj Pasheco ako Boga znas!!!

Reply
igi окт 5, 2011 at 11:24

HOCEMO CENTARFORA A ON SE ZOVE OZEGOVIC!!!

Reply
Mladjen окт 5, 2011 at 11:29

Tako je brate! To je jedino resenje….ozegovicu,jankovicu i stojkovicu treba dati vise prilike za dokazivanje!

Reply
vuk окт 5, 2011 at 08:24

Nadam se da ce potvrditi da je dobar igrac jer ova pojacanja do sad……Vise nista ne verujem dok ne vidim !!!!! Takodje bih rekao da Prosinecki jos nije zreo trener da bi vodio klub kakav je Crvena Zvezda,teska srca ali sta da se radi…..Ubedjen sam da sa ovakvim igrackim kadrom jedina osoba koja moze voditi Crvenu Zvezdu je Slavoljub Muslin !!! Dokazani trenerski mag i covek koji je fudbalski vaspitao mnogo zvezdinih decaka !!!

Reply
Iron окт 5, 2011 at 08:52

Jeste zreo da vodi klub, igrači su dobri. Dokle više sa mitologijom ‘mi navijači smo najbolji’. Šta smo najbolji? Što vodimo politiku i mešamo sa sportom? kada god se okomimimo da vičemo protiv Tadića – mi primamo gol.U redu, iskazati mišljenje ali ne na utakmici. I ja sam navijač Crvene zvezde i to pravi i stari, Barijevac, ne moram da se slažem da je pravo rešenje da se na vlast dopuže Tomislav Nikolić. Ko to propisuje da ‘sever’ mora da misli o svemu isto? Sutra će da bude stav da se vole samo plavuše ili samo crnke. Čiji stav? I zbog toga, ako nisam podržavalac tog stava uskog vođstva navijačkog ja nisam dobar navijač i rizikujem da dobijem batine. Pri tome o Zvezdi nije reč o nepoverenju u Zvezdu. Naprotiv, ja uvek verujem i bavijam, ne zviždim i ne potcenjujem svoje igrače.
Robert Prosinečki je dobar čovek i dobar trener. Kadu, recimo, najosporavaniji igrač a igra kao car. I baš ga briga za skandiranje Borisu Tadiću. Najbolji su oni koji igraju i koji vole Zvezdu.
Pamet u glavu, ljubav prema Zvezdi u srce, pesma pobedničkosportska u grla! Napred, Zvezdo, uvek uz tebe!

Reply
Dark окт 5, 2011 at 10:38

Tako je care! Kako mozes ocekivati nesto kada se sever na utakmici sa Radnickim 70 minuta bavi Kosovom, Tadicem i Gej paradom?!?!?! Zar se tako iskazuje ljubav prema klubu?!?!
Neka lepo ti likovi formiraju politicku partiju, izadju na izbore, preuzmu odgovornost i na taj nacin pokusaju da nesto promene u drzavi t.j. na mestima koja su predvidjena za tako nesto.
Zbog takvih hirova, samo Zvezda ispasta.

Reply
vuk окт 5, 2011 at 10:47

Dakle Irone da krenemo po tvojim stavkama–uz moje odgovore na tvoje vidjenje….Jeste zreo da vodi klub, igrači su dobri.–Dobro,mozda sam ja prenaglio sa tim nezreo,ali cinjenica je da Slavoljub Muslin ima mnogo godina trenerskog rada iza sebe i svojevrsni je laf u svom poslu,ili ti to mozda ne znas,ne secas se ?? Tvoja konstatacija da su igraci dobri je u najmanju ruku smesna i govori mojoj inteligenciji da si ti fudbalski LAIK !!!Dokle više sa mitologijom ‘mi navijači smo najbolji’. Šta smo najbolji?–Ja se nisam izjasnio u ime navijaca,to bi trebalo da znas,niti sam rekao da sam najbolji,samo sam izneo svoje misljenje…I ja sam navijač Crvene zvezde i to pravi i stari, Barijevac, ne moram da se slažem da je pravo rešenje da se na vlast dopuže Tomislav Nikolić.–Ta prica o tome da si ti barijevac a ja mozda nisam ??Ne razumem sta hoces da kazes time,mozda da volis vise Crvenu Zvezdu od nas ne barijevaca ?? Potpuno nebulozna konstatacija..Nikolica i gore navedenog Tadica necu da pominjem jer nijedna moja recenica ne sadrzi bilo kakvu politcku poruku,tu si vec potpuno promasio temu na moj gore naveden tekst…ja uvek verujem i bavijam, ne zviždim i ne potcenjujem svoje igrače.–Cenim to sto kazes,uvek treba bodriti Zvezdu ma kakva god bila,ali ja ovde ne zvizdim nego pricam samo onako kako je..Robert Prosinečki je dobar čovek i dobar trener. Kadu, recimo, najosporavaniji igrač a igra kao car.–Ja nisam pricao o njegovim osobinama..Nemam trunke sumnje da je Robi dobar covek,to svi znamo..Problem je u tome sto se od ljubavi u fudbalu ne zivi..To sto sam rekao da je nezreo je mozda malo gruba rec,ali porediti starog znalca Muslina i Prosineckog,(koji je jos uvek na trenerskom pocetku) je isto kao da uporedjujes profesora i novopecenog diplomca..Ne kazem da Robi nece uspeti kao trener,jos je mlad i sigurno je da mu treba malo iskustva..Kazes Kadu car ?? Haha..Mada je decko imao par dobrih poteza ove sezone i svaka mu cast,sigurno jedan od boljih igraca ove sezone..Ali opet je to daleko od kvaliteta Zvezdinog dresa,to svaki pravi poznavalac fudbala zna..Eto toliko…

Reply
Бранимир окт 5, 2011 at 19:08

Од шампионских времена Љупка Петровића у првом мандату (јер, Љупко је покушао још једанпут, не тако успјешно), Звезда није имала тако јаког и успјешног тренера као што је Славољуб Муслин. Човјек је, као у вријеме Бранка Станковића, од скромних играча саставио шампионски тим, закључао Звездину одбрану и повратио достојанство клуба. Он би свакако био добро рјешење, али има услове за које нису спремни у Звезди, због којих је и отишао из Звезде.
Роби је, након доста кадровских промашаја, добро рјешење, али је изненађујуће усамљен. Чини ми сер да је све више постао тога свјестан, па гура са оним што има.
Не сјећам се да је Звезда тако лоше одрадила неки прелазни рок као овај посљедњи, а он је био задовољан. Изгубили смо читав један тим, а довели … кога?… никада мање.

Reply
Iron окт 6, 2011 at 07:55

Dobro, prenaglio sam i ja. Ali ću tvojim metodama da krenem u odgovor.
Muslina ja izuzetno cenim, prvo sam bio jedan od retkih navijača koji ga je cenio kao fudbalera. Silno sam se obradovao kada je došao da trenira Zvezdu. I pokazao je da zna. O Doktoru Muslinu sve najbolje. Ali, i dr Muki je bio na početku nekada, priznajem da ne znam da li je u Zvezdu došao kao veliko trenersko ime ali znam da je iz Zvezde otišao kao veće trenersko ime – u Zvezdi se dopekao do vrha. Nisam ni jednom rečju pomenuo Muslina kao tvoj loš izbor/predlog. Samo sam stao u Robertovu zaštitu, tačnije da mu dam podršku.
Fudbalski laik nisam i to nemam nameru da ti dokazujem, nema svrhe niti je bitno. Moje da nisam i tvoje da jesam – ko to da pomiri? 🙂 Ali sam ja realan, najbolji su oni koji igraju, koje imamo i koje MOŽEMO da imamo. Pa ne mislim ja da je Kadu bolji od recimo Mesija, ali od onoga što je izvodljivo bilo kupiti u trenutku u kojem je Zvezda, pa dobar je i on i ostali.
O politici nisi govorio, nisam ni rekao da jesi. Ja sam samo razvio temu, izneo svoje mišljenje i svoje gledište. Pokušao da ukažem gde ja vidim ne jezgro problema ali vidim problem koji ne treba da bude na tribini. Nisam rekao da sam Barijevac da se hvalim i tražim neku povlasticu već da dam do znanja da nisam mrzitelj Zvezde, nisam time rekao – pročitaj pažljivo – da sam ja bolji ili da su gori oni koji se možda nisu rodili i uživali u Bariju, koji nisu imali sreću da odu tamo. Razmaženi smo, gladni i alavi. To smo mi, navijači najvećeg kluba. I znam da boli. Moj otac je imao nevolju da doživi onaj poraz od Partizana od 7:1. Ali je imao snagu da nastavi, da me odvede na stadion. I ja sam imao dane patnje i bola ali sam i ja odveo mog klinju na stadion čim je prohodao… O tome govorim, da je Zvezda nas navikla na velikost i da teško podnosimo ovo. Ali ja sa svojih 46 znam da mi uvek ustajemo, da će i iz ovog da se izađe. I znaš šta? Nakon teškog poraza od Borusije (0:3 i 1:5) usledilo je finale UEFA… Ima nas… ne brini.
Rekao sam da je Robert dobar čovek i dobar trener. Namerno prvo dobar čovek jer u Zvezdi tako mora da bude. Mi smo ljudi, mi nismo grobari.
Pozdrav, Delije… Biće sve okej!

Reply
Mladjen окт 5, 2011 at 11:19

Covek je skroz realan…a vi mu lupajte minuse

Reply
nikola окт 5, 2011 at 07:41

ajde paseko probaj da bar malo popravis igru zvezde koja je sada sr..e

Reply
milos окт 5, 2011 at 07:06

super vest !! nadamo se da ces biti spreman da zaigras bar 2-3 kola pred kraj zimskog perioda,da zamenis onu tugu od borhe..veliki pozdrav !!

Reply
veliki Zvezdas окт 5, 2011 at 02:07

Kada pocnes Paceko da igras za Zvezdu ponovo ,zelimo da popravis efikasnost Zvezde prije svega ,jer su nam slabi napadaci

Reply
Realno окт 5, 2011 at 01:51

Znao sam da ce sad da ga dovedu ali ga nece pustati da igra do zime. Kakav markentiski trik ….

Reply
Dampyr окт 5, 2011 at 09:06

Covek je slomio nogu, zato ne igra, kakav marketinski trik?

Reply
Zvezdaš окт 5, 2011 at 09:39

Bravo,ti si moj idol… -.-“

Reply
Vuk окт 5, 2011 at 13:45

E,kakvih likova ima…

Reply

Leave a Comment