Moja Crvena Zvezda
ВажноТрансфериФудбал

Фибел и дефинитивно одлази

Томас Фибел и дефинитивно напушта наш клуб и враћа се у Русију, одакле је показано највише интересовања за његове услуге.

Искусни штопер се није снашао на Маракани те је са његовим менаџером договорено да дође до растанка и да Фибел потражи нову средину.

Летос је стигао на Маракану из Мордовије, али се, за разлику од Ле Талека и Дондалда који су такође стигли из редова руског лигаша, није снашао.

Повезане вести

5 comments

Zoranźzzzzzźzzzzzzz дец 21, 2016 at 13:43

Svim dobrim i manje dobrim ljudima na ovim i drugim portalima bi pozeleo mnogo srece u novoj godini i manje mnogo manje praznog pametovanja i postavljanja bezvrednih romanopisnih comentara u stilu „nitko ne valja, sve treba rasterati, prodati, svi su balvani, drvusine, cepanice. Terzic ovakav, onakav pa sve do moje pokojne babe da joj Bog dusu prosti. Za takve literarne umetnosti nema Nobelove nagrade“. Prema tome dragi nasi pljuvaci u mestu ne trudite se puno.

Reply
NESO дец 21, 2016 at 21:12

u ovom sajtu kao po obicaju dokle ima ovce i vunu za pletejnja sve vrste gempera

Reply
LA[K]I дец 21, 2016 at 12:47

Bilo bi lepo da ga Micel zameni. Mislim da bi on i Vranjes (ako dodje) konacno mogli biti pravi stoperski tandem kakav nama treba.

Reply
Црни Грга из Мокрога Луга дец 21, 2016 at 12:25

Добро је што одлази. Али је проблем ко га је довео, као наводно велико појачање? А још је важније колико стотина хиљада еврића је бачено из опустошене касе Звезде. Наравно, за овај и десетину других промашаја нико неће одговарати. Биће по оној народној: „Појео вук магарца“! Штета је што Фибел са собом не поведе барем још десетак фудбалских незналица који узимају настотине хиљада евра. За све ово криво је неколико људи који ведре и облаче у Звезди!

Reply
Boris дец 21, 2016 at 11:45

Koliko para ćemo dobiti za obeštecenje?

Reply

Leave a Comment