Moja Crvena Zvezda
Архива

Kristić i Trifunović pred Teleoptik

Kristić i Trifunović

Crvenu zvezdu u sredu 10. novembra u 18,00 časova očekuje Kup duel sa filijalom Partizana, drugoligašem Teleoptikom. Nema sumnje da će motiv biti obostrano jak, posebno kod gostiju koji prvi put gostuju na najvećem srpskom stadionu.

Ipak, Zvezdin trener Aleksandar Kristić ističe kvalitet Teleoptika:

„Četvrtfinale je Kupa, i sigurno tih osam ekipa koje su se našle u završnici govore same o sebi. Isti je slučaj i sa Teleoptikom, koji je eliminisao dva superligaša, Smederevo i OFK Beograd. To govori o njihovom kvalitetu, tako da mi sa naše strane moramo ući dobro, maksimalno koncetrisano, borbeno u ovu utakmicu jer nema popravnog ispita, i da u boljoj igri dođemo do pobede i plasmana u polufinale“, kaže Kristić.

Miloš Trifunović je sa serijom golova pokazao da je najubojitiji napadač našeg kluba.

„Očekuje nas težak protivnik koji je izbacio dva Superligaša. Moramo da popravimo igru i nadam se da ćemo proći u polufinale Kupa. Ekipu Teleoptika ne poznajem dovoljno dobro ali sigurno se radi o dobroj ekipi i dobrim igračima čim su ovde gde jesu“, kaže Trifunović.

Aleksandar Kristić ističe da će motiv Teleoptika sigurno biti veliki u sredu na Marakani i da očekuje otvorenu igru talentovanog tima iz Zemuna.

„Protiv Zvezde su sve ekipe maksimalno angažovane. Igraju sa 150% snage, tako da mislim da će i ekipa Teleoptika biti maksimalno motivisana. To je jedna mlada ekipa koja igra lep fudbal, izuzetno poštujem njihovog trenera Zvonka Vargu koji se uvek trudi da njegov tim igra moderno i lepo za oko. Mi takođe imamo veliki motiv.Sigurno da nisam zadovoljan igrom u poslednje vreme, jer nismo igrali na nivou Crvene zvezde. Pre toga bilo je dobrih utakmica, dobrih momenata, ali u poslednje vreme ne igramo dobro. Kao što sam i ranije rekao, moja odgovornost je uvek tu. Malo nam nedostaje više golova i kretnje veznih igrača, angažovanja iz veznog reda, više drčnosti i želje iz veznog reda da pomognu napadačima, da budemo malo opasniji po gol protivnika. Što se napadača tiče, oni su dali 14 golova ako računamo Kup i prvenstvo.“

Takođe, FK Crvena zvezda obaveštava sve zainteresovane da će se na dan utakmice, kao i uvek, na štandovima oko stadiona prodavati artikli po sledećim cenama:

Повезане вести