Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошарка

Радоњић: „Нисмо успели да их победимо, али можда хоћемо следећи пут“

Тренер Црвене звезде мтс Дејан Радоњић изнео је своје виђење утакмице против Олимпијакоса.

Кошаркаши Црвене звезде мтс нису успели да направе ново чудо. Стали су на корак до њега, а општи је утисак да је за тај корак фалила фортуна. Црвено-бели су и у овом мечу показали фанатичну борбеност, поготово ако се узме у обзир одсуство Стефана Јовића.

Меч који је трајао 45 минута пресудио је један шут Јоргоса Принтезиса. Након свега црвено-бели имају за чим да жале, али и много више разлога да буду поносни. Олимпијакос, евролигашки гигант, морао је да уложи и последњи атом снаге да би савладао неустрашиву Звезду.

Иако видно исцрпљен нако напорног меча Дејан Радоњић је смогао снаге да са новинарима подели своје виђење утакмице:

„Видели сте на старту да је Олимпијакос дошао јако мотивисан, спреман да свим својим квалитетима дође до победе. Чврстом игром на старту успели су да нас уведу у грешке у неким елементима игре и на тај начин градили резултат. Играли смо добро у одбрани, али из грешака смо примали лагане поене. У другом делу смо дошли до наше игре и узвратили Олимпијакосу чврстом игром и одиграли мало паметније у нападу. Направили смо добар моментум, стигли предност и остварили. Али екипа таквог квалитета знала је да се врати у игру и на крају се ушло у продужетак. Ту је могло са неким бољим и паметнијим решењима да стигнемо до поена, а исто тако су могли и они. На крају су они ипак били бољи и однели победу“, на кратко је застао Радоњић, а потом додао:

“Огромна потрошња за нас у овом нашем ритму и у овим измењеним ротацијама, о чему дуго причам. Могу да замислим само како ћемо изгледати прекосутра, тј. видећу и сам. Али, није само то, после тога има још доста тога, полуфинални меч АБА лиге чија је важност изузетна. Борили смо се максималано, нисмо успели да савладамо Олимпијакос, следећи пут ћемо можда успети“, закључио је тренер Црвене звезде мтс Дејан Радоњић.

Повезане вести

6 comments

Србин са Космета мар 23, 2017 at 19:14

Пуна подршка Теби,играчима и Господину Човићу!

Reply
milos rankovic мар 23, 2017 at 10:14

Teska noc a i dan poceo tesko prodati igraca Barseloni pred utakmicu nije bas zanimljivo no druga tema sve nas boli postujem DELIJE i volim ih vise sam puta njih gledao nego neku utakmicu narocito u fudbalu al ovo sranje braca sa olimpijakosom je teska glupost oni su sinoc izginuli protiv nas Spanulis je igrao a covek mrtav bolestan trener skace na svaku loptu ko da im je finale evro lige niko nije verovao da ZVEZDA moze doci dovde i sad kad je muka pare izlaze samo da turski smrad ide u top osam grci su sinoc igrali za pare od turskog sljama oni su medju cetri sigurni i zato DELIJE nemojte nasa braca nikad bili niti ce biti RUSI uvek al zapamtite jedno braco SRBI ZVEZDA CE POBEDITI TURSKI SLJAM U ZADNJEM KOLU

Reply
Saša мар 23, 2017 at 09:33

Eto šta donosi „bratstvo“ i utakmica u prijateljskoj atmosferi. To samo kad nas ima da ljudi ne navijaju maskimalno za svoj klub, a na korist drugog kluba. A njih izgleda, još niko nije obavestio da smo bratski klub, već igraju kao da im je poslednja. Trebalo je da se pravi faul i da mi imamo poslednji napad za pobedu. To je kardinalna greška.

Reply
Loki мар 23, 2017 at 13:15

Ma, znas koliko Spanulisa i ostale zabole za to neko blesavo „bratstvo“! Verovatno nam se smeju… Kakav mi to podanicki i poremeceni mentalitet imamo!!? Hoce li neko da mi objasni sta su su to Olimpijakos i Spartak iz Moskve uradili za nas? Govorim o klubovima, a ne navijacima! To sto se 30 bolida nasih dopisuje sa 30 bolida njihovih…kakve to veze ima sa klubovima?
Navijacu su po nekoj tamo isto irealnoj liniji braca, ali klubovi NISU!!! Olimpijakosu sinocna pobeda protiv nas nista nije znacila, a onaj njihov trener se bacao po podu nakon svakog njihovog promasaja!!!! Uzas…

Reply
Verni do groba.Br.Cg. мар 23, 2017 at 09:12

Puna podrska…..SAMPIONI!!!!!!!

Reply
Verni do groba.Br.Cg. мар 23, 2017 at 09:11

Idemo dalje RADONJA….povedi ekipu u nove pobjede i izdignite se iznad ovoga….pokradeni smo to je evidentno,vidite i kad nam lose ide i nije nam vece velikani se muce. …zato glavu gore idemo na Barsu….pa dalje u top 8 i ABA….

Reply

Leave a Comment