Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Трећи меч полуфиналне серије: За „меч лопту“

У суботу нас очекује трећи меч полуфиналне серије плеј-офа шампионата Србије, а како је резултат у серији изједначен (1:1), победник овог меча доћи ће на корак од пласмана у финале.

У другом мечу, у Новом Пазару, црвено-бели су коначно заиграли онако како знају, и стигли до „брејка“, чиме су прекинули и серију Новог Пазара од три узастопне победе у мечевима против нашег тима. После изгубљеног првог сета, црвено-бели су релативно лако добили наредна два, били „отписани“ у четвртом сету после вођства Пазара од 21:16, али је невероватна серија Црвене звезде од 9:0 спречила да меч оде у тај-брејк.

Значајнији од саме победе је свакако псхилошки моменат, тј. игра нашег тима, који полако подиже форму. Серија се сели у Београд, па ће црвено-бели имати прилику да на свом терену потврде „брејк“, и приближе се финалној серији. Подршка би била посебно значајна у овом тренутку, па позивамо све навијаче да дођу на Бањицу и помогну нашем тиму да оствари нову победу. Утакмице се игра у 18h, таман после меча фудбалера, који у 16h играју меч против Спартака из Суботице.

У финалну серију пласираће се тим који први стигне до три победе. У другом полуфиналу, Војводина води са 2:0 у победама (3:0, 3:1) против Јединства из Старе Пазове.

Идемо до нове победе – за потврду „брејка“!

Полуфинале плеј-офа Суперлиге Србије, трећи меч:

Црвена звезда – Нови Пазар,

Дворана: УСЦ „Вождовац“, субота, 01. 04. 2017. године, 18h

Повезане вести

Leave a Comment