Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Најава преноса – Омладинци и кадети „гостују“ Графичару

Омладинцима и кадетима Црвене звезде предстоје нови окршаји у националном првенству. Црвено-беле у среду очекује „гостовање“ Графичару на теренима иза југа Маракане у ванредном 26. колу, а први ће на терен изаћи кадети – од 13 часова, док ће два сата касније јуниори нашег клуба стартовати утакмицу. Графичару у госте долази Јединство са Уба, а утакмица је на програму у уторак од 17 часова.

Изабраници Ненада Милијаша у пролећном делу не знају за пораз. На девет одиграних мечева су остварили седам победа уз два ремија на утакмицама против лидера – ИМТ-а, као и против вечитог ривала на домаћем терену у прошлом колу. Били су црвено-бели знатно бољи противник у мечу одиграном у четвртак против црно-белих, али су на крају успели да извуку само бод поготком Матеје Радоњића. Свака утакмица омладинцима нашег клуба до краја сезоне биће као финале, али неће зависити само од својих резултата у борби за шампионску титулу, јер су тренутно други са бодом мање од „Тракториста“. Са друге стране, изабраници Александра Јевтића се налазе на 11. месту са 31 освојеним бодом. Утакмицу јуниора Звезде и Графичара можете пратити уживо у среду од 15 часова на програму Звезда ТВ.

Кадети Црвене звезде су након ремија са Вождовцем на пролећној премијери, нанизали осам победа, на веома доминантан начин. Прошло коло је оставило највећи утисак када су изабраници Слађана Николића у питању, с обзиром на то да је декласиран вечити ривал у директној борби за титулу, резултатом 4:0. Кадети Црвене звезде су у досадашњем току сезоне постигли чак 108 голова, а примили само 18, те имају најбољи напад, као и одбрану у домаћем првенству, док бодовна предност у односу на другопласирану екипу износи 11 бодова, уз напомену да црно-бели имају меч мање. Са друге стране, изабраници Милана Миленковића се налазе на 10. месту са 30 бодова, али имају две утакмице мање. Меч кадета Звезде и Графичара ћете бити у прилици да гледате уживо на Звезда ТВ-у у среду са почетком у 13 сати.

Сениори Графичара дочекују Јединство Уб и надају се изненађењу против другопласиране екипе на табели Прве лиге Србије. Изабраници Марка Неђића су низали одличне резултате до пласмана у плеј-оф, што и јесте био главни циљ нашег развојног тима. На последње три утакмице, Графоси су забележили једну победу и два пораза. Сусрет четвртог кола плеј-офа Прве лиге Србије између Графичара и Јединства ћете бити у прилици да гледате у директном преносу на Звездиној клупској телевизији.

The post Најава преноса – Омладинци и кадети „гостују“ Графичару appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment