Moja Crvena Zvezda
Архива

Лекић би поново на Маракану

Дејан Лекић
Дејан Лекић

Нападач који је само годину дана носио дрес Црвене звезде, али за то време успео да стигне и до репрезентације (три меча), Дејан Лекић, радо би се у зимском прелазном року вратио на место одакле се отиснуо у Шпанију и помогао екипи да освоји титулу шампиона.

Лекић је прве сезоне у Осасуни одиграо 27 утакмица и постигао два гола, да би ове јесени углавном мечеве гледао са трибина. Из тог разлога, Дејан планира да на зиму дефинитивно напусти шпански клуб, а Звезда је његова прва жеља.

„Нико ме није звао из Звезде, што не значи да можда неће. „Маракана“ је моја кућа, вратио бих се пешке ове зиме. Звезда је велики клуб, видим да не иде све по плану и надам се да ће бити права кад је најтеже. Било би лепо опет јуришати на титулу, али да видимо шта ће се десити у Памплони“, рекао је Дејан за „Новости“.

У својој јединој сезони у нашем клубу Дејан је на 27 утакмица постигао 12 голова.

Повезане вести

110 comments

MarkoBZ нов 2, 2011 at 01:27

Stoperi:Maksimovic,Rendulic
levi bek:Mladenovic
vezni:Milivojevic,Toro
napad:Kasalica,Kojic,Kostic
otarasiti se Reljica,Ignjatijevica,Vilotica,Borhe,Kaludjerovica,Mezenge,Jeremica,Savia,Kovacevica…

Reply
czv czv czv нов 3, 2011 at 14:58

zasto vilote? :O
vilota je dobar stoper!

Reply
MarkoBZ нов 2, 2011 at 01:27

Stoperi:Maksimovic,Rendulic
levi bek:Mladenovic
vezni:Milivojevic,Toro
napad:Kasalica,Kojic,Kostic
otarasiti se Reljica,Ignjatijevica,Vilotica,Borhe,Kaljudjerovica,Mezenge,Jeremica,Savia,Kovacevica…

Reply
Nikola нов 2, 2011 at 00:22

Braco Zvezdasi, ja ne znam o cemu mi ovde pricamo. Ne treba nama ni Paseko ni Mezenga ni Lekic ni Kovacevic… Dosta je vise sa igracima koje niko nece. Dosta sa vracanjem igraca koji su odigrali JEDNU dobru utakmicu i to sa realno mnogo slabijim timom od naseg. Dobar igrac mora konstantno da igra dobro. Ako ne mozemo da vratimo Pantu, Dekija Stankovica, Zigu, Boska Jankovica igrace koji nesto znaju i vrede i koji su stekli veliko iskustvo igrajuci za velike ili protiv velikih klubova pa da prenesu svoje znanje i iskustvo i tako pomognu nasem klubu onda NIKAKO ne treba da vracamo one sto su u mnogo manjim klubovima otpisani. Sa njima nemamo nikakvu buducnost. Pa cak i da osvojimo ove godine titulu opet cemo u evropi biti lak zalogaj iole ozbiljnijoj ekipi. Ajde da sklonimo sve ove trecerazredne povratnike i strance i da pustimo nasu decu da se kale/ Da zrtvujemo trofeje godinu dve pa i tri ali da stvorimo jednu ekipu koja ce za par godina moci da parira i mnogo ozbiljnijim evropskim ekipama. Pa zar nije nasa skola bolja od africke? Ovaj put kojim fk crvena zvezda ide je put u propast , Bolje tri godine posta nego da nas za tri godine ne bude.

Reply
Mladen нов 2, 2011 at 12:02

Pa mi smo u postu vec 4 godine … skola sad radi odlicno i bice dogodine 2-3 igraca za prvi tim, ali za to vreme se trazi rezultat, a para nema … e tu je problem … da bi skola iznedrila ceo tim, ili veci deo, treba cekati bar jos 4 godine i drzati tu decu na okupu, odoleti milionskim ponudama, a za to vreme biti bez titule … teska posla ! Ove godine je titula imperativ, a sve to paralelno da se radi i ta deca polako prikljucuju prvom timu … inace propadosmo u svakom pogledu !!!

Reply
veliki pravi Zvezdas нов 1, 2011 at 23:04

Bas bi se prilagodio sistemu Robija Lekic ,trebalo bi jos dovest Rodica ,Rendulica i Mojsova

Reply
Dragan нов 1, 2011 at 22:19 Reply
van basten нов 1, 2011 at 21:59

podhitno da ga vratimo dok ga neko drugi nije uzeo.pokazao se kao dobar napadac,on je taj sto nama nedostaje,klasican centarfor.i sam kaze da bi voleo da se vrati.sa njim bi imali sigurno bolji napad a verovatno i titulu.
boljeg napadaca posle zigica nismo imali.

Reply
marko нов 1, 2011 at 19:33

ja mislim da bi se odlicno uklopio, ako se vrati siguran sam da ce eksplodirati i dobti ponovo poziv za reprezentaciju :))

Reply
milos нов 1, 2011 at 20:22

Pa jedna jedina pozitiva stvar ove Uprave je upravo tvoja prodaja, takvu vrstu fudbalske prevare u zivotu nisam video. Nesto sto je placeno 50 000, a ne znam da li vredi i toliko, je prodato, bese, za 3 500 000! Moram priznati da je to majstorstvo!
Samo da dodam nesto:

meni malo vec postaje neprijatno, nema Lukicevog saopstenja, brinem se za njega!

Reply
Dzozinjo_91 нов 1, 2011 at 19:12

Kasalicu i Maksimovica podhitno dovesti u Zvezdu…Ne treba stedeti koliko god Sloboda da trazi…Stvarno dobri igraci…Uz njih dovesti i Mladenovica i jednog proverenog igraca na sredini umesto Kovacevica, i prikljuciti malog Ozegovica prvom timu…Ako ne mozemo da dovedemo navedena pojacanja onda smo stvarno jadni i bedni i ne treba onda da se lozimo vise…Na prolece i Paceko nam se pridruzuje i tako mocicemo s pravom nadati se da uz ova pojacannja ocekuje nas bolje sutra za nas klub…Dati ispisnicu Reljicu, Jeremicu, Viloticu, Mezengi,Kaludjerovicu, Saviju i Ignjatijevicu…

Reply
stefycz нов 1, 2011 at 17:56

voleo bi da se vrati,robi ce mu pomoci da se uklopi i oko svega,NE ZABORAVITE NA ZIMU SU NAM REZERVISANA # POJACANJA TRIFUNOVIC,MIHAJLOVIC,PASEKO i daj BOZE LEKIC jos levi i desni bek mikic mi je nesiguran a levi bek mora neko iskusan!kad se prodaju karte za czv-ofk??

Reply
asdda нов 1, 2011 at 19:17

Nadam se da ne mislis na D. Mihajlovica koji je imao tezu povredu , jer on vise nije sposoban da igra fudbal , ceka neku kintu da otvori kafic i to je to …

Reply
Alex Krycek нов 1, 2011 at 19:33

Ozbiljno to tvrdis?

Reply
Vlada Tosic нов 1, 2011 at 20:49

Daj nemoj lupetati, pa nije on jedini igrac koji je imao ukrstene ligamente…. -.-

Reply
Vuk нов 1, 2011 at 19:56

Trifun bi za koji dan trebao da dodje u Srbiju…

Reply
strucnjak нов 1, 2011 at 17:54

sta bi p… htela al jo j… mera! I tata bi sine,ali nama treba ubica a ti nisi taj,al dobro opet si bolji od kaludjera!

Reply
Alex Krycek нов 1, 2011 at 17:14

Lekic je igrao u sistemu 4-4-2 i to je ono sto mi najvise smeta…veliko je pitanje da li bi se prilagodio…

Reply
lukank нов 1, 2011 at 17:07

ne trebas nam! Nisi ni za metalac.

Reply
Vuk нов 1, 2011 at 16:47

Jaoo,pa ti nam trebas!!

Reply
Vuk нов 1, 2011 at 19:08

Nije ironija!

Reply
neca нов 1, 2011 at 19:42

al zvuci na ironiju hahah ja bih voleo da nam se leka vrati uvek sam ga gotivio samo kad se setim dinamo tblisia

Reply
Marko fcrs нов 1, 2011 at 22:17

Tekma protiv Tbilisija ga je proslavila ali je zato imao uspone i padove tokom sezone. Secam se da je kao Kaludjer imao duge pauze, cak je i psihicke probleme imao zbog toga sto ne moze da da gol. U svakom slucaju, Lekic je Van Nisterloj za Kaludjera i Mezengu. Lekica i Purovica vratiti sto pre!

Reply
Mladjen нов 1, 2011 at 16:43

Setite se samo Dinamo tbilisjia….uvek sam voleo ovog igraca

Reply
Zika нов 1, 2011 at 16:22

Koji ce nam ovaj!!! Nama treba jedan mnogo dobar napadac,provjeren,a ne dovoditi vise ove babe sto ne mogu ni za BSK igrati!!!

Reply
Mile нов 1, 2011 at 16:42

Zlatan Ibrahimović recimo.

Reply
Vuk нов 1, 2011 at 19:53

Ni Ibra nam ne bi pomogao kad nam manekeni igraju u vezi.

Reply
cak нов 1, 2011 at 16:56

Drogba!

Reply
Zika нов 2, 2011 at 00:38

On jeste veliki Zvezdas ali o fudbalu veze nema!!!Njemu zelim sve najbolje ali neka se ne vraca nama, nama je realno potreban bolji napadac!!!

Reply
Nenad нов 1, 2011 at 16:06

Po meni bi trebalo dovesti kecojevica iz Ofk-a.
Na svakoj utakmici do sad je odlicno ocenjen, bio bi mnogo bolji od vilotica
koji nikad grdje nije igrao !

Reply
Alex Krycek нов 1, 2011 at 17:03

Pogledaj koliko golova OFK prima…bolje Maksimovica, eventualno Rendulica da dovedemo…

Reply
realno нов 1, 2011 at 16:03

Lekica je fudbalerom napravio Pizon, kod ostalih trenera on je bio bleda senka onog Lekica koji je igrao kod pizona. Pitanje je kako bi igrao kod Robija ….

Reply
Nenad нов 1, 2011 at 15:58

Od igraca koje imamo, za startnu postavu treba da konkurisu: Bajko, Adi, Vilota, Mikic, Micko, Dimitrijevic, Evandro, Kadu, Lazovic, Borha, Paseko…
Dovesti dva napadaca, po mom ukusu je Kasalica, i neki stranac, dva leva beka, Mladenovica obavezna, i Rodica ili Martinovica iz Crne gore, Zadnjeg veznog, ako ode Dimitrijevic, obavezno…
Treba dovesti ovog stopera iz Slobode, da ga komsije ne zgrabe pre nas…
Desnog beka da Mikic ima konkurenciju, i nekoliko mladih i talentovanih igraca iz lige, da udju u sistem, i da cekaju sansu…
Jos da ponovim da je meni Mezenga od ranije omiljen igrac, ali izgleda da mu ne odgovara sistem igre…

Reply
Sinko нов 1, 2011 at 16:28

Dimitrijevic stigao pre 4 meseca ti vec pricas ako ode,Mikic vec ima konkurenciju u Stojkovicu,a sta se palite na Kasalicu kao da je ne znam sta dao nam gol i odmah treba da ga dovedemo dajte molim vas a ne spominjete Kojica,Mudrinskog,Predraga Luku,Tiaga iz Slobode….

Reply
igordelija нов 1, 2011 at 15:49

nama je problem sto igraci nisu svesni za koga igraju a i realno to su sve babe obicne cast izuzetcima

Reply
Aleksandar нов 1, 2011 at 15:37

Covek je igrao sa srcem ali mislim da ipak ne treba vise vracati igrace koji u inostranstvu nisu uspeli… Na primer Koroman, Milovanovic, Kovacevic itd.

Reply
ДелијеБрчко нов 1, 2011 at 15:34

Било ко од ових: Филип Младеновић(најпотребнији,јер је Рељић мртвац),Филип Костић,Лука Миливојевић,Немања Којић,Марко Перовић,Бошко Јанковић,Игор Бурзановић,Јевтић,али дефинитивно МИЛАН ПУРОВИЋ !

Reply
cetnici sever нов 1, 2011 at 15:24

Maksimovic i Kasalica su pravi graci za ZVEZDU.Garantujem dda bi bili prava pojacanja,za razliku od ovih brazilaca koje dovodimo.
Kasalica,Maksimovic,Milivojevic… Sa takvim igracima ,koji su provereni ,se napada titula.

Reply
CZV нов 1, 2011 at 15:31

Maksimovic,Mladenovic,Kostic,Mudrinski,Kasalica,Kojic,Trifunovic.Problem je sto ce od Mudrinskog,Kasalice,Kojica najverovatnije birati 1 igraca 2 najvise prvi je verovatno Kojic a drugi ??? Videcemo ali po meni ovakva postava Bajkovic-Mikic Adi Maksimovic Mladenovic-Evandro Kadu Kostic-Paseko Lazovic Trifunovic tako ce verovatno i izgledati postava pa u slucaju da Trifunovic ne bude u formi ona bi igrao umesto njega Kojic ili moguce Kasalica,jer za Kasalicu nema ponuda a Mudrinskog traze Nemci koji su ga vec gledali pa imamo vece sanse da dovedemo Kasalicu.

Reply
Nemanjabreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee нов 1, 2011 at 14:48

A da vrate Vidica ?? 😀 + dovedu Mrdju… Dovoljno!

Reply
Alex Krycek нов 1, 2011 at 17:06

Mislim da nece Vidica pustiti…

Reply
madness2233 нов 1, 2011 at 14:47

Filip Mladenovic,Filip Kostic,Milos Trifunovic + Pacheco,Marko Perovic + MEDOJEVIC,Luka Milivojevic ,Andre Alves(Pantelic).Prva 5ca su tu-blizu,dakle ova trojica i da nas Bog vidi 😀 ..a moze se,ima se para,to nam treba.

Reply
CZBG нов 1, 2011 at 15:25

Perovic nece potpisati to je sigurno,Medojevic isto zato sto ne zeli da izda Vojvodinu i ode u Beogradski klub,Milivojevic jeste dobar igrac ali sta ce nam toliko veznih Evandro Kadu Dimitrijevic Mijailovic Vesovic Kovacevic Perovic Milivojevic Kostic Causic.Doveo bih Mladenovica,Kostica,Kojica,vratio Trifunovica,a tesko da ce ovi nasi da obrate paznju na Lekica i da se oporavi Paseko.Bajkovic-Mikic Adi Vilotic Mladenovic-Evandro Kadu Kostic-Paseko Kojic Lazovic.

Reply
delije rumenka нов 1, 2011 at 14:42

lekic nije neki bum…. dovedite andrea alvesa iz videtona ,trifunovica… tu je mezenga i puna kapa.

Reply
Strucnjak нов 1, 2011 at 14:32

Delije,pustite to ko je koliki Zvezdaš.Što se mene tiče nek dovedu nekog stranca koji uopšte nije svestan veličina klub i navijača,koji će da daje golove i asistira.Znači poenta je,nije bittno samo da li je zvezdaš(naravno to je plus veliki ako jeste),jer ne igra zvezdaštvo.I ja bih igrao srcem i crkao bih na terenu ali sta to vredi kad nemam znanje.

Reply
Petar нов 1, 2011 at 14:32

Koliko ja znam on je visok, nije bas spretan sa loptom, ali ume da proprati igru i da glavom gol. A to nam treba pogotovu zbog ovih centarsuteva. Najbolje bi bilo kada bi vratili Zigica 🙂

Reply
Dusan81 нов 1, 2011 at 14:06

Kad se bude znalo ko ulaze novac i ko je glavni u nasoj Zvezdi bice i titula uvek , pogledajte okruzenje pa i komsije , Zna se ko donosi novac u klub …pa nek igraci pocnu da foliraju na terenu , jos davno sam slusao od coveka koji je bio blizak Dzaji , kako je funkcionisalo sve i kako su se igraci dovodili … Jugovic je covek u pravu PREDSEDNIK treba da donese 1 milion evra u Zvezdu , ostali clanovi uprave po pola miliona da uloze , i da vidimo onda ko bi od menadzera prosao sa igracem krace noge ili igracem za sremsku ligu… na kraju godine nek podele dobit , kada se plate svi racuni …

Reply
Raka Delija нов 1, 2011 at 13:53

Leka je bar igrao srcem,za razliku od pojedinaca koji sada nose naš dres

Reply
Realan нов 1, 2011 at 13:38

Umesto Kaludjera bolje da smo panj stavili u protivnicki sesnesterac,mozda bi se neka lopta odbila u gol.

Reply
vlado нов 1, 2011 at 14:41

i taj panj bi manje vremena provodio u ofsajdu

Reply
nikola нов 1, 2011 at 13:46

pa samo zbog ovoga ga i treba vratiti , igrao bi makar srcem

Reply
Nikola нов 1, 2011 at 13:35

Ako ce nam Lekic biti pojacanje onda ode sve u k…………….

Reply
TARMI нов 1, 2011 at 14:29

Ne serite!!!Lekić je jako dobar bio!!!

Reply
damjan 94 нов 1, 2011 at 15:03

de mi objasni..šta to lekić nije radio dobro dok je igrao u Zvezdi..davao je golove, bio dominantan u skoku pa čak je nekad i asistirao…dok je igrao u zvezdi sve je korektno odradio….sad još poslije jačih treninga u osasuni i vjerovatno ej fizički spremniji nego sto je to bio u zvezdi ..pa ne viidm zasto on ne bi bio pojacanje 😀

Reply
bole нов 1, 2011 at 13:21

Uopste ne volim povratnike… Recite mi ko je od povratnika odigrao nesto da valja??? Evo vidite sad Kovacevica ne moze da se sastavi na terenu. Pa Milovanovic prosle godine…

Reply
RedStarAngel нов 1, 2011 at 13:25

Lazetic i Koroman su igrali dobro

Reply
boksa нов 1, 2011 at 13:29

Ni ja ne volim igrace koji se vracaju ali sam za da se vrati Lekic mislim da smo ga prebrzo pustili…Kovacevic je istrosen igrac i tesko da od njega vise mozemo da ocekujemo neki kvalitet…Da smo svake godine pruzali sansu nekom omladincu verujem da bi imali bolji tim…

Reply
dejanRS нов 1, 2011 at 17:36

da,brate ali seti se da je Lekić otišao „popreko“ iz naše zvezde……

Reply
Lazar нов 1, 2011 at 13:16

Ala bi se ovaj nadavao golova kada bi se vratio, auuu.
Garantujeeeeem!

Reply
igor нов 1, 2011 at 13:44

Kristijan Golubovic: TVRDIM!!! 😀

Reply
igordelija нов 1, 2011 at 13:11

boji je od ovih sto imamo trenutno zbog toga ja sam za

Reply
Petar нов 1, 2011 at 13:08

Vratite Purovica igra ko car u OFK-i!

Reply
Mare нов 1, 2011 at 13:02

Ukoliko dodje Lekic ce ili:
-davati golove (30%)
-nece davati golove (70%)
Najverovatnije nece davati golove jer on za ove dve sezone u Spaniji se i nije nesto naigrao, sigurno je totalno van forme, tako da ne treba rizikovati sa trosenjem novca.Treneri trebaju malo da pogledaju ove klince-omladince. Znam da je tu onaj Ozegovic-napadac-zasto barem nije igrao u kupu?
Sto se tice AK99, zahvaljujem mu na golovima prosle sezone, ali je vreme da ide.
A u Mezengu verujem!!! Treba mu vise minutaze i resetace po golovima!

Reply
Minas нов 1, 2011 at 14:12

ozegovic je momak veliki talenat…ali ima 16 god!!!za mezengu se sigurno sprdas!!!!!nmg da vjerujem da kazes da mu treba vise minutaze!!!!axaxaxaxaxaxax

Reply
vlado нов 1, 2011 at 14:56

Gledaj malo kako se momak krece , kako se gradi i kako svaku loptu preda saigracima pa ce ti biti jasno da se ne sali i da je mnoga kvalitetniji od Kaludjerovica. To sto nemamo golova od njega najmanje je njegov problem, jednostavno nemamo ideju kako ga uposliti, lopta nam stihijski kruzi oko sesnesterca. Imamo 9 protivnickih igraca u odbrani od 16-25 metara i tu se jos nabiju nasa oba beka, oba krila, 2 ili 3 vezna i centarfor. Svi muljaju loptu do iznamoglosti bez jasne šeme nikako da mu se proturi lopta iza ledja odbrane.

Reply
Mare нов 1, 2011 at 15:02

Da je pravi napadač ne bi čekao 90 minuta loptu u prostor, nego bi došao po nju na sredini terena i šutirao sa 20-25 metara i zatresao mrežu. Od Mezenge se primetilo da hoće da šutira, zato verujem u njega.

Reply
vlado нов 1, 2011 at 15:09

pa ja i govorim o Mezengi a odgovor je bio na Minasov komentar.

Miki delija нов 1, 2011 at 12:30

Nama samo treba bolja uprava i to je to…igraci nisu toliko losi!

Reply
Luka нов 1, 2011 at 12:44

Znaci ako dodje sutra nova uprava Reljic i Kovacevic ce igrati bolje?! Tek tako? Ja kapiram da neki mozda ne vole upravu ali ajde budite malo realniji. Jedan tim koji je sampionski se pravi par godina a ne preko noci. Ni oni bogati arapi nisu od ManCity-a napravili ekipu odmah vec ima je trebalo par sezona. Mozes misliti kako je nama tesko bez para? Na svakoj poziciji nam je bilo ocajno. Sada smo bar na nekim pokriveni, ali mora bolje. I bice bolje. ZIrojevic je na primer rekao da ova ekipa mora da odradi bar 5 pravih pripremnih perioda da bi dostigla nivo evropskih ekipa. Za sada je odradio cini mi se 3. Polako stvari dolaze na svoje mesto. Istina to je mnogo sporo kada pogledas koliko dugo nema titule, ali mi ne mozemo drugacije.

Reply
stefan нов 1, 2011 at 13:15

Nemoj da uporedjujes englesku ligu i nas.Za nasu ligu trebaju ti prosecni igraci a ne mogu se dovoditi igraci ispod proseka(Reljic,Savio,Kovacevic itd.).Moje misljenje je da uprava lose radi ako na igrackom planu tako i sa finansijama(ne prikazuju dugovanja kako su obecali na pocetku mandata).Kako objasnjavas da partizan cetiri a mozda i pet godina sa timom ispod proseka osvaja nasu ligu.Daju sansu mladim igracima a imaju rezultat pa nije bas da svaku utakmicu nameste.Greska uprave je sto je za ove tri godine menjala trenere kao carape a to ti je i sada pokazatelj kvaliteta igrackog kadra Crvene Zvezde.Tim se stvara polako ako svaki prelazni rok kupis ili izbacis iz omladinaca kvalitetnog igraca a ne da dovodis poluspremne igrace pa ih razigravas tri godine tako se ne osvajaju trofeji u nasoj ligi a kamoli da se ostvare bolji rezultati u Europi.

Reply
despot нов 1, 2011 at 12:27

Lekić možda i nije neki igrač,ali dok je on igrao u Zvezdi davao je golove a to nama treba…i igrao je srcem i borio se a ne kao ovi danas!

Reply
Vladimir нов 1, 2011 at 12:10

Ma kakav Lekic! Pa bolje bi bilo da dovedemo Pantelica nego Lekica!

Reply
Vlada Tosic нов 1, 2011 at 13:25

PA bolje je svakako….A i ti nasao da uporedjujes PANTELICA i LEKICA…. -.- a jos ovi napaljenici lupaju minuse…. U ovom trenutku boljeg naseg napadaca od Pantelica nemamo, i po kvalitetu i po golovima… On je RESETAO u bilo kom klubu da je bio, HERTA (bio je car !) AJAX (on i suarez 80% golova) OLIMPIAKOS (djene – djene) JEDNO JE SIGURNO BIO BI NAJBOLJI NAPADAC LIGE, A TO STO SU VAMA NAPUNILI GLAVU PANTELICEM I NJEGOVIM IGRAMA U REPREZENTACIJI LJUBOMORNI NAVIJACI KOMSIJA KOJI NEMAJU NI JEDNOG NAPADACA U REPREZENTACIJI JOS OD SAVE MILOSEVICA PA PLJUJU NASE (ZIGIC-DRVO, PANTELIC- ZALIZANI, MRDJA – za njega jos nisam cuo nadimak) TO JE DRUGA PRICA !

Reply
RedStarAngel нов 1, 2011 at 13:53

Samo da kazem-Svaka cast za komentar o Pantelicu. Idu mi na zivac svi koji ga pljuju

Reply
ТАЛАС КОЈИ НЕ МОЖЕТЕ ЗАУСТАВИТИ нов 1, 2011 at 14:08

идеално би било када би имали доброг искусног нападача као што је Панта, и једног младог екстра талентованог, који би вероватно више играо од Панте у почетној формацији. Али од тога нема ништа јер ми имамо неспособног Директора за спорт и рекреацију, који не може да одкључа сопствену канцеларију без нечије асистенције.

Reply
ciganka нов 2, 2011 at 01:20

Mrdji su dali nadimak RDJA.

johnfcrs нов 1, 2011 at 12:05

Delije, jel zna neko nesto u vezi Ninkova….? Otkad je otisao, ja rec nisam cuo o njemu….

Reply
Vlada Tosic нов 1, 2011 at 13:26

Igra on konstantno, skoro je dobio crveni karton … Nema od njega nista 😉

Reply
Katarina нов 1, 2011 at 11:50

Lekica treba vratiti,bolji je bio od polvine sadasnjeg tima.Decko je ostavljao srce na terenu,kao nekad Lalatovic,Purovic,Pjanovic,Ognjenovic,Gvozdenovic i ostali. Sa takvim igracima Partizan bi mogao samo da nam pljune pod prozor

Reply
RedStarAngel нов 1, 2011 at 12:11

Vladimir me podseti,i Pantela bi nam dobro dosao

Reply
krlja нов 1, 2011 at 12:45

ali zvezda nema pare za pantelica …

Reply
RedStarAngel нов 1, 2011 at 12:49

Znam da nema,zato sto gospodin Adzic daje pare na igrace koji ne vrede nista

Reply
RedStarAngel нов 1, 2011 at 13:15

Ne mora da ima para za Pantelu,neka izbacuju Zvezdinu decu,umesto sto dovode kojekakve Kineze,Brazilce,Portugalce i ostale teletabise koje najavljuju kao velika pojacanja a oni ne urade nista

ТАЛАС КОЈИ НЕ МОЖЕТЕ ЗАУСТАВИТИ нов 1, 2011 at 11:49

ALO BRE LJUDI, DELIJE, nama treba ozbiljno pojacanje na mestu sportskog Direktora. Ovo su sve nebuloze i promasaji sve dok nam frfljavi Adza preko medija dovodi vrhunska pojacanja koja nikada ne stignu u klub. Ostavite se formacija, taktika i igraca koji jesu i koji nisu za CZ, kada imamo Adzica koji ne moze da dovede polovnog fudbalera, a kamoli pravo pojacanje. Murinjo sa takvim sportskim Direktorom bi zavrsio u ludnici.

Reply
Vlada Tosic нов 1, 2011 at 11:48

Mislim da bi bilo najbolje da vratimo Sanibala Orahovca ili Milanka Raskovica…. Jao sto vam neko ne iskopira komentare o Lekicu kada je odlazio…. PA TO SMO SVI SLAVILI BRE ! Njegova prodaja je bila PREVARA VEKA ! Mislim da u Osasuni Zvezdu niko ne sme da spomene vise. Prvo i osnovno on kod Robija ne bi imao sta da radi, zato sto nema nikakvu tehniku niti neki dobar sut, vec samo skok i igru glavom. A Robi je rekao da dok je on tu bunarenja i dugih lopti nece biti, tako da….

Reply
ТАЛАС КОЈИ НЕ МОЖЕТЕ ЗАУСТАВИТИ нов 1, 2011 at 12:01

tako je, za neke ovde kada bi izasla vest da se vracaju Koroman i Djordjevic bilo bi kao da dovodimo Vidica i Zigica. Tog Lekica smo skupo prodali i jedva cekali da ode, jer je po kvalitetu treca ili druga liga Srbije (JEDINI DOBAR POSLOVNI POTEZ ADZICA). Isto kao sto sada pricaju o Kaludjerovicu ili Mezengi, tako su pricali i za Lekica. Ovo su sve probni baloni Vesic-Adzic kuhinje, u sustini Adza ne moze nikoga da dovede ni kada bi imao pare. Njemu igraci mogu samo da se smeju u facu kada ga vide, nista drugo.

Reply
alex86 нов 1, 2011 at 12:44

Tako je majstore,za sve si u pravu.Kada procitam ovakav komentar vidim da nisam jedini,da ima ljudi koji razmisljaju isto i koji vide gde gori,a gori u upravi,tu je problem svih problema,treba ih sve proterati,e to bi bilo idealno resenje.Nego da se vratim na Lekica.Kako neko moze da kaze da bi on bio pojacanje,na osnovu cega?Zbog toga sto je bio najbolji sterelac u jednoj sezoni,pa ne bih rekao da je to dovoljan razlog.Ali najbitnije od svega je da on ima kvalitet igrao bi u toj Osasuni ne bi sedeo na tribinama,ali posta toga nema u njegovom slucaju, onda je Zvezda idealno resenje.Ali dzaba sve ovo sto si ti napisao,a i ja,plasim se da je to vec gotova stvar,a da tuga bude jos veca izgleda da ce vratiti i Perovica koji vec trenira sa ekipom,mada nije igrao nigde skoro godinu dana(igrao je u Americi nesto malo ,onda se posle povredio),Trifunovica ce vratiti sa pozajmice(Uzbekistanci ga nece otkupiti) i to ce biti od prilike nas januarski prelazni rok uz jos jedno „eksta kvailtetno Rambovo pojacanje“iz Brazila.Zivi bili pa videli,mozemo mi da mastamo kao letos o ekstra pojacanjima,ali ponavljavam samo da mastamo Adza je sa Vesicem i Lukicem vec „iskovao planove za pralazni rok“.

Reply
Vlada Tosic нов 1, 2011 at 13:30

A u vezi tih Rambovih pojacanja mozemo vec sada da kazemo ko ce mozda da dodje… Dovoljno je da pogledas Flamengov sastav i vidimo ko ne igra ili kome istice pozajmica posto ce neki od njih sigurno doci…posto mi u Brazilu za drugi klub sem Flamenga ne znamo …

Reply
MarkoFCRS нов 1, 2011 at 14:59

Ali baš da nema nikakvu tehniku… Drugi gol…http://www.youtube.com/watch?v=YTv7Y61tRW4

Reply
Marko нов 1, 2011 at 11:28

Ne treba nam jos jedan Kaludjerovic.

Reply
СРЂАН нов 1, 2011 at 11:17

Па да ли је ово могуће.Не треба нама играч који греје клупу у тиму, па наши клинци не могу да играју поред њих, него нам одлазе са 15 так год, докле бре више, све контра радимо.

Reply
bbg011 нов 1, 2011 at 11:46

Sta dokle vise!? Covek sam sebe nudi a ti odmah pocinjes da kritikujes ko da je to vec zavrsena stvar i da je nasa uprava to inicirala.

Reply
Viktor нов 1, 2011 at 10:51

Ma kakav god da je Lekic, bolji je od Kaludjera, stekao je neko iskustvo u tih 27 utakmica, visok je, jaci u duelu….. Mogao bi valjati!

Reply
Nikola Studen нов 1, 2011 at 10:48

Zvezdasi, braco moja, ja zivim za nasu zvezdu, devedesetih kada smo harali evropom nisam propustao ni jednu utakmicu ni kuci ni u gostima, isao sam i u bari, ispratio sam mnogo zvezdinih generacija od dzajica, pizona, piksija …
Tada je zvezda bila strah i trepet za evropu ali tada igrace nismo uvozili iz nerazvijenih fudbalskih sredina neko smo ih proizvodili u nasoj skoli.
Nema kluba u evropi koga nismo pobedil.
Lekic je dao tri gola dinamu iz tbilisija a nama treba igrac koji ce da daje golove barsi, milanu, bajernu… klubovima koji su u naseg renomea, a sa ovim kadrom ne mozemo da damo gol ni slobodi iz uzica.
Posto nemamo para da dovedemo nekog pravog i kvalitetnog igraca onda ga moramo sami stvoriti a to mozemo samo sa nasom decom a ne vracajuci igrace koji nemaju kvalitet ni za mnogo manje klubove od nase zvezde.

Reply
Marko Vozdovac нов 1, 2011 at 11:18

Problem je sto tada nije bila ovolika kriza, samim tim nije bilo guranja para u dzep treneru da bi prosecni klinci igrali na ustrb talenata koji nemaju pare. Sto je veca kriza dolazila, to je gore pomenuta pojava bila vise izrazena. Druga stvar, sve i da nema toga, mi ne mozemo da napravimo normalnog mladog igraca ako nam je glavni za stvaranje tog igraca jedan Ratko Dostanic ili neko njemu slican. I uz sve to, nemas mesta kad tog iole normalnog klinca da pustis na teren da skuplja minute i iskustvo jer nam je fudbal takav da ko god izadje protiv nas na teren, parkira bus pred kaznenim, a nasih 10 balvana to naravno ne mogu da probiju, pa samim tim niko nece da se kocka da klinca pusta na teren…

Reply
kole нов 1, 2011 at 11:35

bravo Nikola,svaka cast. na tvoj komentar zeleo bih da dodam samo to da i ako proizvedemo dobrog igraca ima u 20 godina,ako ne i ranije,da ode preko. menadzeri i drugi se bore za pare i to je nesreca srpskog fudbala. mogu da zamislim kako je lepo navijati za klub u kome je sport najbitniji a ne samo da se gleda kako ce igraci da se prodaju. zavidim ti na tome. pozdrav

Reply
Vlada Tosic нов 1, 2011 at 11:43

Nama treba igrac koji ce pre svega DA DA GOL JAVORU, JAGODINI, SLOBODI… Daleko smo mi od Barse i Milana…. MNOOOGO DALEKO…

Reply
Nikola Studen нов 1, 2011 at 16:24

Slozicu se sa tobom da prvo treba da damo golove slobodi , javoru, novm pazaru ali to nikako necemo uciniti dovodjenjem ili vracanjem losih ili propalih igraca. Taj koji da golove ovim domacim klubovima mora da bude kadar i da da ovim velikim a ovi igraci koji su sada u klubu i koji bi da se vrate u njega to nisu.
A sto se tice zvezdine velicine na peharu prvaka evrope je upisano ime crvene zvezde i za sva vremena cemo pripadati tom drustvu i svi oni koji obuku nas dres treba da budu svesni njegove tezine i velicine.
Da bi postigao vrhunske rezultate moras postaviti visoke ciljeve. U klub prvaka evrope i sveta moras da dovedes igraca koji moze da parira najvecim svetskim igracima i samim tim ce doci mnogo bolji rezultati i u domacoj ligi. Dzabe nam igrac koji da gol slobodi a u evropi ima snage za 15 minuta.

Reply
Sladjan89 нов 1, 2011 at 10:37 Reply
Zoxdelija5 нов 1, 2011 at 10:31

ne znam zasto ga pljujete? pa ljudi on je skoro sam pobedio dinamo iz tbilisa, koliko golova u prevenstvu, u kupu, u kvalifikacije za LE, ja bih bio zadovoljan da dodje, posto je bolji od ak99 i mezenge 100 %. dodje leka, taman za jednog stranca u napadu.

Reply
Aleksandar нов 1, 2011 at 10:30

Ma nama treba ,brz,pokretlkiv,igrac sa dobrom realizacijom , a od toga lekic ima samo 3 ,tako da se on ne uklapa u Robijev sistem .

Reply
Nikola Studen нов 1, 2011 at 10:11

Dokle da budemo utociste za propale igrace. Niko ko se u predhodnoj deceniji vratio iz nekog inostranog kluba mnogo manjeg renomea od zvezde, gde je pola ili veci deo sezone proveo na klupi, nije pokazao nista. Zvezdi trebaju nasa deca iz naseg omladinskog pogona koji su celu sezonu odigrali u punom ritmu , koji su i fizicki i psihicki spremni za takmicarsku sezonu zeljni igre i dokazivanja i koji iznad svega vole zvezdu.
Mi se nalazimo u situaciji u kojoj smo, a to je da igramo dobro samo prvih pola sata, upravo iz razloga sto nam igraju petorazredni stranci bez motiva i zelje i „iskusni“ igraci koji su nekoliko sezona proveli grejuci klupu u inostranstvu i koji su odavno ispali iz takmicarske forme pa na terenu izgledaju kao veterani koji ne mogu da potrce za loptom.

Reply
NENAD-LOZNICA нов 1, 2011 at 10:15

Zasto pljujes Leku? Pa kakav god da je, bolji je od Mezenge i Kaludjera 5x!!! Mi trenutno imamo 2 spica, jos ako oteraju Mezengu, naravno da za Leku ima meste.A i Robi treba da malo promeni taktiku, da igra sa 2 spica, mislim da mu je ova sadasnja provaljena!

Reply
Nikola Studen нов 1, 2011 at 10:33

Ne pljujem ja Leku, sjsjan je to momak ali ako nije uspeo u nekom klubu koji nije do kolena zvezdi i ako je celu sezonu proveo gledajuci utakmice sa tribina on ne moze da pomogne zvezdi. Zvezdi treba neki igrac koji je 100% spreman za igru.

Reply
Cirko нов 1, 2011 at 10:02

Nemoj samo njega molim te!

Reply
ТАЛАС КОЈИ НЕ МОЖЕТЕ ЗАУСТАВИТИ нов 1, 2011 at 09:59

koliko se secam transfer Lekica je bio odlican poslovni potez, jer smo zavalili igraca iz 3 lige za dobre pare. Sta ima da se vraca, ima mladjih, boljih, jeftinijih. Iili 1 ozbiljan napadac koga necemo morati da cekamo. Sva ova prica je uzaludna dok je amater sportski direktor nama ce svaka sezona biti ovakva…

Reply
Miki нов 1, 2011 at 09:49

Kad se setim samo sa koliko je emocija odigrao onu jednu sezonu puno mi je srce. Vrati se Deki da vise ne gledamo ove paraplegicare Kaludjerovica i Mezengu. Zvezdi su pre svega potrebni igraci koji je vole i koji bi izginuli na terenu za pobedu!

Reply

Leave a Comment