Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Милојевић: „Не требају два контакта са лоптом, губимо простор и време!“

Седми дан припрема на Златибору за неке је радни, а за мало више њих је слободан дан.

Играчи који јуче нису играли прву припремну утакмицу тренирали су јутрос и то у термину од 9:30 на терену Спортског центра „Палисад“. Међу њима су били Савић, Боаћи, Рикардињо и Јововић, који су први пут радили са лоптом и остатком екипе. Треба истаћи и да је јутрос након неколико дана паузе тренирао и Гобељић који се опоравио од упале задње ложе.

И данас се радило на оним главним стварима које захтева тренер Милојевић. Вежбао се прво пас и брз пријем лопте, а затим и што дужи посед исте. Како каже шеф струке, играчима је држање лопте било отежано јер им није дозвољавао пас који иде преко кука. Максимум три контакта и брзо додавање по земљи.

Поново се вежбала и офанзива, уигравање линија за напад по боку који су започињали штопери.

— Не требају вам два контакта са лоптом, то избацујемо. Тако само губимо простор и време. Или одмах пас или пријем уз окрет — биле су речи Милојевића, али је исто то и сам показивао.

Након тренинга цела екипа је отишла на обавезан опоравак на базену и у сауни, а након ручка од 14:30 часова играчи имају слободно време.

Повезане вести

8 comments

Jesse Pinkman јун 18, 2017 at 22:14

Vidi se da nije upoznao Kangu…

Reply
oknarb јун 18, 2017 at 19:12

можете ли рећи или потвррдити да ли милан родић дефинитивно не долази иако тренира у србији

Reply
dusan јун 18, 2017 at 18:27

imas dva ozbiljna problema. prvo, imas igrace koji vrlo malo znaju, a drugo, i to malo sto znaju ne mogu da odigraju jer su fizicki nespremni. neka ti je bog u pomoci, ali mi se cini oni da mogu da igraju na prvu oni bi to i igrali. nego ne umeju,

Reply
Dejan јун 18, 2017 at 16:28

Milojevicu, bolje je tebi da nisi ni dolazio jer od ovih dunstera ni Murinjo ne bi mogao da napravi pristojnu evropsku drugoligasku ekipu.

Reply
Hadži Dragan јун 18, 2017 at 19:11

Isto mislimo.

Reply
krvavi zvezdas-DE јун 18, 2017 at 19:56

..to sam i ja isto rekao a ti mi kazes da pljujem..sta sam lose pljuvao sto sam rekao da je ruiz,srnic,le talek. igraci za drugu ligu..vidis da si kontradiktoran..pljujes pa lizes

Reply
dejo јун 18, 2017 at 15:42

Treneru Crvene Zvezde dobronamjerni moj savjet ti je da reces Terzicu da ubaci u skauting sluzbu Crvene Zvezde bivse igrace Crvene Zvezde i pocni treneru Crvene Zvezde da forsiras iskljucivo Zvezdinu djecu od kvalifikacija za LE a naravno neka dobiju sansu prvenstvu i kupu Srbije sto se ostalih tice starijih dobro presjeci jer neki od njih mogu da kostaju Crvenu Zvezdu isto mislim za strance to treneru Crvene Zvezde

Reply
Mrki јун 18, 2017 at 15:10

E moj Vladane sta da ocekujes kada „skauti“ pronalaze igrače koje niko nece i na kojima se ko zna ko ugradjuje, kojima ne trebaju 2 nego 10 kontakta sa loptom.

Reply

Leave a Comment