Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Стојковић: „Пресрећан сам што сам одмах забележио и асистенцију, добро је за самопоуздање“

Повратник у редове црвено-белих Филип Стојковић заузео је у утакмици против репрезентације Ужица своје место на позицији десног бека.

— Доста саиграча познајем.. Са некима сам и играо у Чукаричком док сам против многих играо током тог периода. И са тренером сам сарађивао и знам све његове захтеве. Биће и новитета, а на мени је да се што пре привикнем — рекао је Стојковић.

Већ у свом првом наступу Звездин десни бек забележио је асистенцију.

— Одиграли смо утакмицу у којој је резултат мање битан, важно је да се нико није повредио. Пресрећан сам што сам одмах у првој утакмици забележио и асистенцију, добра је то за самопоуздање, али, опет кажем важно је да се  нико није повредио и да смо добро трчали. Резултат ће доћи — каже Филип Стојковић.

 

Повезане вести

4 comments

Dejan јун 19, 2017 at 10:28

Ovaj ni pomocu trikova ne moze da ozivi svoju tzv.fudbalsku karijeru! On, jednostavno, pojma nema!

Reply
Aleksandar јун 18, 2017 at 17:53

BRUKA- igrač Steve Majamija ponovo u Crvenoj Zvezdi! Svi ste bre vi „ZVEZDINA DECA“ kad treba da vam se oživljavaju karijere i kad vaši „menadžeri“ treba ponovo negde da vas uvale preko našeg kluba!

Reply
Dejan јун 18, 2017 at 16:30

Ma, brate, gledao sam te juce na Zlatiboru i mogu ti reci da je ovo prava Crvena Zvezda ti bi u njoj peskario felne na klupskom autobusu! Pojma ti nemas!

Reply
dejo јун 18, 2017 at 15:53

Stojkovicu gledao sam utakmicu protiv Uzicana samo cu jedno reci treba da igra jos jednostavnije brze i da koristi sanse koje joj se pruze Crvenoj Zvezdi ,vjerujem u tebe Stojkovicu mogao bi reci treneru Crvene Zvezde da iz Zvezdine skole dobije sto vise djece priliku u prvi tim Crvene Zvezde jer je to obecao trener Crvene Zvezde Milojevic

Reply

Leave a Comment