Moja Crvena Zvezda
Архива

Неизвестан долазак Николса?

Деметрис Николс
Деметрис Николс

Иако су се прошле недеље појавиле информације да је долазак Деметриса Николса на Мали Калемегдан готова, ствар, последња дешавања у Шолеу могла би да задрже сјајног шутера у Француској.

Наиме, овај клуб је напустио крилни центар Парсонс, те постоји могућност да се Николсу ипак понуди продужетак једномесечне сарадње. Ипак, Николс није блистао на последњем мечу за Шоле, обзиром да је постигао 11 поена али уз веома лош проценат шута из игре, те се Французи можда одлуче да потраже ново појачање под кошем.

Николс је током каријере углавном играо на тројци, међутим, због распона руку и сасвим пристојне висине и грађе, може да игра и крилног центра, иако се не истиче скоковима колико одбраном и одличним шутем.

Понедељак ће бити последњи дан када можемо сазнати епилог овог трансфера.

Повезане вести

7 comments

Dark нов 2, 2011 at 18:42

Ocigledno nije probao nas rostilj cim se jos uvek predomislja! 🙂
Cim ih proba dozivece neverovatnu promenu kao bananamen! 🙂
A nebi bilo lose ni da ga Bloods malo provede po splavovima da upozna sponzoruse. 🙂

Reply
Marko Darkovic нов 2, 2011 at 16:49

Није ми јасно зашто одмах почне еуфорија кад год се појави текст у новинама(за који не знамо да ли је тачан) у коме пише да странац долази у Звезду. То што је био у НБА и што даје 17 поена по мечу не значи да је добар играч или да је добар за Звезду.
Звезда има Суботића, Марковића, Лешића али и Николић може да игра на позицији 4. Ако нам треба јака четврока ја бих лично волео да то буде домаћи играч, као нпр. Оливер Стевић који је сада слободан!

Reply
veliki pravi Zvezdas нов 2, 2011 at 14:20

Zelimo Nikolasa u Crvenu Zvezdu sto prije jer to samo moze da popravi igru Zvezde kada on dodje

Reply
delija86 нов 2, 2011 at 18:39

A kako ti znas da ce zvezdina igra da se popravi ako bas on dodje

Reply
zvezdas нов 2, 2011 at 11:23

Znalo se to od kada je procurela informacija o njemu da mu mogu ovi iz Solea ponuditi novi ugovor, ali pitanje je oce li on pristati na isti! Njemu je veci motiv Jadranska liga koja je mnogo jaca od Francuske , zatim dolazak u veliki klub Crvenu Zvezdu, zatim da ga trenira jedan jak i svetski priznat strucnjak Pesic! Treba brzo reagovati, uhvatiti ga na brzinu…

Reply
kari-cvetkovic нов 2, 2011 at 14:08

ne dolazi sigurno u zvezdu ne zbog novog ugovora u sloeu ili neceg tome slicno vec pre svega zato sto je zvezda na poziciji cetvorke dobrano popunjena(subotic,markovic,lesic,radetic,nikolic)subotic zasluzuje sansu ove sezone odlican je a posto ovo nije sezona gde ce se juriti trofeji sigurno nece stici novi igrac na 4

Reply
miki нов 2, 2011 at 14:58

Greska, ovaj lik ne igra 4-ku;) nego trojku…:)

Reply

Leave a Comment