Moja Crvena Zvezda
Архива

Против Смедерева у купу

Црвена звезда ће 23. новембра на Маракани дочекати екипу Смедерева. Тако је одлучено на жребу четвртфинала Лав купа Србије.

Звезда је већ једном ове сезоне побједила Смедерево на гостовању, голом Лазовића у 50. минути. Било је то тешко гостовање за момке у црвено-белим дресовима, а на Маракани се не очекује ништа испод проласка у полуфинале купа.

 

Парови четвртфинала:

ОФК Београд – Партизан
Црвена звезда – Смедерево
Војводина – Јавор
Борац – Спартак

„У Купу не постоје лаки противници, мислим да смо се ми у претходној рунди у то најбоље уверили. Ипак, добро је што играмо код куће и, самим тим, мислим да смо фаворити против Смедерева. Мораћемо да пружимо максимум како би прошли у полуфинале“, рекао је Роби након жреба.

Повезане вести

40 comments

delija86 нов 2, 2011 at 21:44 Reply
Vuk нов 2, 2011 at 23:01

Bogami,tek sada se vide pravi rezultati u njegovoj gradji. : P

Reply
delija нов 2, 2011 at 23:41

hahahahahaahahah….

Reply
igordelija нов 2, 2011 at 20:28

nama treba najaci tim u prvenstvu j..o kup

Reply
despot нов 2, 2011 at 20:26

SAMO POBEDA!

Reply
Lazar нов 2, 2011 at 19:43

Da li neko zna kada se pustaju karte za OFK-u,i je li cena istih kao do sada?

Reply
Vlada Tosic нов 2, 2011 at 19:34

Vidim da neki spominju ovde da trebamo da izadjemo u NAJJACEM SASTAVU, da ne igra KOMBINOVANI SASTAV ………. Samo mi jedna stvar nije jasna, DA LI VI ZNATE STA JE KOMBINOVANI SASTAV ?!!! Kombinovani sastav je kada Barca ode da igra Kup kralja i nastupi sa samo 2-3 prvotimca… Posto se ne secam kada je Zvezda poslednji put izasla sa takvim timom na neku utakmicu (vrv za vreme Zenge) robiju mogu da porucim IZVEDI NAJJACI SASTAV, JER I SA NJIM IONAKO STREPIMO DO KRAJA….

Reply
Darko нов 2, 2011 at 20:18

nemas ti pojma…nismo mi Barsa pa da imamo toliko kvalitetnih igraca koji mogu da igraju i u Primeri a kamoli u kupu…i sami znamo da nam igracki kadar nije neki…i da cim ne igramo u najjacem sastavu bude problem sa rezultatom…

Reply
Vlada Tosic нов 2, 2011 at 21:11

Pa kao sto nismo mi BARSA, tako ni BANAT nije DEPORTIVO LA CORUNA … -.-

Reply
superstar нов 2, 2011 at 22:18

jel znas ti sta si napisao?

Reply
Slobodan нов 2, 2011 at 19:10

Vidim da mnogi potenciraju najjacu postavu… Ja mislim suprotno… Kup utakmica se igra tri dana pred derbi… Po meni treba izaci sa kombinovanim sastavom i odvaliti tu grobarsku filijalu iz Smedereva, a komsije ce da se namuce na Karaburmi…

Reply
igordelija нов 2, 2011 at 18:47

mozda adzic dobije na pokeru pa nam pomogne da dovedemo igrace haha

Reply
Gagi нов 2, 2011 at 17:15

Ja se ne bih slozio sa misljenjem mnogih da je Smederevo lak protivnik, pa jos i zato sto igramo na Marakani, a evo i zasto – opste je poznato da je fk smederevo godinama unazad filijala malog lokalnog i iskompleksiranog kluba i da ce sve uciniti da nas eliminisu najpre odugovlacenjem i valjanjem stokinih igraca po terenu, a pogibeljnim startovima ce pokusati da povrede nekoliko Zvezdinih igraca i tako ih onesposobe pred derbi koji se igra tri dana posle ove utakmice. Takodje ce isti satrapi malih grobara biti premirani od strane malog kluba iz komsiluka, toleta i njihovih sluga i podanika,oni nista nece prepustiti slucaju tj namestice i sudije,pa se valja izboriti sa svim ovim smicalicama koje nameravaju da nam prirede. Ja verujem da sve ovo u klubu znaju i da ce shodno tome zestoko uci u utakmicu, dati gol na vreme i smiriti stoku lopovsku. Mi cemo na tribinama odraditi svoj deo posla najbolje sto znamo, a tako neka urade i igraci, pametno,zestoko, hrabro,srce na teren !!

Reply
Mimi нов 2, 2011 at 17:47

Robi izvedi najjaci tim za ovu utakmicu,ne moj molim te da kombinujes vise…dosta mi je bilo da gledam Zvezdu kako se muci u kupu protiv nizerazrednih klubova…zelimo dobru igru i goleadu na Marakani 23…

Reply
Cccccrvena Zzzzzvezdaaaa нов 2, 2011 at 17:45

O majkooooooooo sto si me rodilaaaaaaa,jel ovaj covek pobegao iz ludnice

Reply
Mimi нов 2, 2011 at 17:43

hahahah…brate vidim dobro si upucen u ono sto se desava 😀

Reply
Maestro нов 2, 2011 at 17:42

Tako je majstore 😀

Reply
Maestro нов 2, 2011 at 17:29

Trebalo bi izaci sa najjacom postavom, ako je ikako moguce, jer vec vidim mucenje 23. novembra!
Bajkovic,Mikic,Petkovic,Adi,Cosic,Dimitrijevic,Evandro,Kadu,Borha,Lazovic,Mezenga

Kladim se da Smederevo nije jace od Ventspilsa kojeg smo na Marakani „ubili“ ! Zbog cega ne bi mogli ubiti Smederevo,Banat,Javor…?

Reply
... нов 2, 2011 at 17:13

Zelim spartak u polufinalu! Revans! I Zvezda u mom gradu :DD

Reply
Alex Krycek нов 2, 2011 at 16:29

I nemoj sad da se k***imo pa da igramo sa drugim timom opet!!!

Reply
DEXI нов 2, 2011 at 16:21

Admini objavite vest da svako ko ima mts zvezdin broj i uplati 100 ili vise kredita i sacuva onaj listic(ne racun) za potvrdu uplate kredita i to mu je kao karta za mec Crvena zvezda-Ofk Beograd.

Reply
Zvezdaaaaa нов 2, 2011 at 16:45

Dovesti na zimu Mladenovica,Kostica,Milivojevica,Kasalicu i vratiti Trifunovica kad se oporavi Paseko bice to super ekipa.Na leto kada uz bozju pomoc budemo igrali kvalifikacije za LS ocekujem Petkovica,Maksimovica,i jos jednog napadaca moj predlog Baba Diavara iz Maritima kosta 2.500 miliona ali Gasprom neka da pare hoce rezultate a ne daju pare i onda mi tu kukaju.Forsirati Micka,Causica,Ozegovica jer su kvalitetni igraci neka Robi pokaze hrabrost protiv Partizana pa umesto Dimitrijevica i Kovacevica stavi Micka,Partizan u prvu postavu ubacujue Aksentijevica,Ninkovica,Markovica pa mozemo i mi bolja je nasa omladinska skola.U nasoj skoli postoji sigurno levi bek koji je bolji od Reljica i Petkovica pa neka ga prekomanduju mucenje je gledati u derbiju nekog od ove dvojice,bicemo znatno slabiji po levoj strani u derbiju.Voleo bih i umesto Mikica Bagajoka jer mu istice ugovor na leto ali ne verujem da ce ga dovesti a kosta oko 300.000 evra.

Reply
milos нов 2, 2011 at 17:01

i sto bi rekla moja baba,kad se probudis palo cebe sa kreveta,pobogu covece ti kao da ne kapiras na kom nivou je danasnja zvezda,nazalost…

Reply
Pa нов 2, 2011 at 17:26

Ne racunajuci Diavaru koga nece dovoditi Maksimovic,Mladenovic,Kostic,Milivojevic,Kasalica,i jos 1 igrac kostaju oko 3 miliona evra a i normalno je da zahtevam nesto od kluba jer mi je muka zbog toga sto grobari zezaju zbog 4 sezone bez titule i zbog toga sto gledam svoj klub koji nema uspeha.

Reply
Zvezdaaaa нов 2, 2011 at 17:36

Ja ne znam sta sam napisao lose omladince mozemo da ubacujemo ponekad u prvu postavu to je realno,ligu mozemo da osvojimo jer ako vec sad ne verujes u to ond prestani da pratis Zvezdu kad znas kako ce se zavrsiti sezona,i vec sam napisao da igraci koje sam naveo kosta do 3 miliona evra a mi onda nismo nikakav klub ako nemamo 3 miliona za 6 odlicnih igraca sada bi se isplatio taj stek Lukica da za male pare dovede dobrog igraca a ovih 6 su odlicni tako da je 3 miliona malo i moraju da ih dovedu.

Reply
superstar нов 2, 2011 at 22:43

aaa.. znas ti kolko je 3 miliona???
ovo je srbija.. pa letos nam je najskuplje pojacanje (da smo kupili igraca) bio cava- 300.000 evra..
zimus se nisu otvorili za bozica i salatu, a bilo nam je neophodno..
pogledaj koliko su placeni: adi, evandro, kaludjerovic- sve po 200 do 300 hiljada.. nemoj se zamlacivati milionima, football manager nije realan..

najaci zvezdas нов 2, 2011 at 15:17

ajde zvezdo daj gol

Reply
CZV нов 2, 2011 at 16:13

Dodjite protiv OFK-e u subotu sprema se koreografija 60 godina od osvajanja prve tituleeeeeeee

Reply
1991 нов 2, 2011 at 16:33

Muka mi je od kupa voleo bih da ga osvojimo,ali potrebna je bre titula.Nije ne znam koliko tesko dovesti Maksimovica,Mladenovica,Kostica,Milivojevica ,Kasalicu,vratiti Trifunovica i dovesti jednog stranca za 2 miliona pa da udjemo u tu Evropu.Apoel je jeftiniji od nas 4 miliona evra a igraju drugu sezonu za redom u LS,i jos kiparska liga uopste nije naivna jer AEK Larnaka igra odlicno,tu je i Anortozis,ljudi pobede Porto,a mi se patimo sa Slobodom koja nije losa ekipa ali ipak glavni cilj je titula i moraju sto ofanzivnije da igraju.Meni nije bitna lepota igre bitni su mi rezultati jer se oni upisuju u istoriju a ne koliki je Zvezdin posed lopte protiv Metalca.Partizan igra sa onako mutavom ekipom u kojoj jedino vrede Volkov,Tomic,i Markovic,njih boli uvce za lepu igru oni imaju 4 boda vise od nas i bas ih briga imaju rezultate.Nismo mi toliko losiji od njih mozemo da ih dobijemo u derbiju ako igramo pametno,i koristimo neke stopostotne sanse jer one u bitnim mecevima sve resavaju.Ako bi smo uz boziju pomoc uspeli da osvojimo titulu mogli bi da se plasiramo u LS jer u 2.kolu kvalifikacija dolazi neki slab rival poput Ventspilsa,u 3.kolu uz malo srece mozemo da prodjemo u 4. jer bi nam zapao tim koji je malo slabiji od Genka i ako tu igramo cvrsto i prodjemo najgore sto moze da se desi je LE,a najbolje LS.Samo treba dovesti brzog stranca spica da ume da pogodi iz najtezih pozicija kad bi nasi dali 2.500 miliona moj predlog je Baba Diavara iz Maritima decko razbija i nogama i glavom.U sredini na leto dovesti 1,2 igraca i to je to.Gasprom hoce rezultate a ne da pare eeee pa ne moze tako bacaju po 50 miliona Salkeu a nama ne mogu da daju 5 miliona za pojacanja.Zato ocekujem na zimu Mladenovica,Kostica,Milivojevica,Kasalicu,Trifunovica,a na leto Petkovica,Maksimovica,Diavaru.Forsirati sto vise Micka,Causica,Ozegovica jer su odlicni igraci.

Reply
dragan нов 2, 2011 at 15:16

zvezdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jeeeeeeeeeeeeee naaajjjjjjjjjjjjjjj boljaaaaaaaaaaaaaaa gollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll daj gollllllllllll !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂

Reply
Delije Avala нов 2, 2011 at 14:34

Grobarima tezak mec na karaburmi 3 dana pred derbi! bice zanimljivo!

Reply
Vlada Tosic нов 2, 2011 at 15:47

Aj mi nadji u poslednjih 5 godina kada su se oni mucili sa ofkom…. Nije to vise ona ofka….

Reply
CZBG нов 2, 2011 at 16:12

Prosle sezone u prvenstvu kada je bilo 1-1 i u poslednjim sekundama Smiljanic dao gol za pobedu.

Reply
Vlada Tosic нов 2, 2011 at 16:14

Ali su pobedili…

Reply
CZBG нов 2, 2011 at 16:34

Ali ti si trazio utakmicu u kojoj su se mucili eto ti ova.

PEĐA J7 нов 2, 2011 at 14:14

Ma iskreno kup nije toliko bitan. Ja ću da poludim ako ove godine ne osvojimo titulu. Ako ovi osvoje 5. zaredom, pašću u depresiju.
Uopšte igrači ne ginu na terenu, nema one fanatične borbenosti kakve je uvek bilo…Znaju li bre čiji dres nose???
Imamo teži raspored nego ovi Toletovi, jedno 5 puta do kraja. MI igramo sa najjačima, a oni sve sa filijalama, osim nas i Radnickog 1923…DERBI MORAMO DA DOBIJEMO, TO JE JEDINA ŠANSA DA OSVOJIMO TITULU. Možete da mi lupate minuse do sutra, ako bude bar nerešeno, oni će da imaju prednost 5-9 bodova na kraju jesenjeg dela….a to znači još jedna titula, jer od 3 utakmice igraju 1 a 2 nameštaju.

Reply
veliki pravi Zvezdas нов 2, 2011 at 14:12

Hocemo pobjedu na Marakani protiv Smedereva u kupu Crvena Zvezdo

Reply
Krule нов 2, 2011 at 14:06

Polako samo polako,zivi bili pa videli osvajamo titulu!

Reply
Aleksandar нов 2, 2011 at 14:01

Purovic da zabije komsinicama 2 komada !!!

Reply
delija86 нов 2, 2011 at 13:51

Uuuuuuu super

Reply

Leave a Comment