Moja Crvena Zvezda
Архива

Ignjatijević i Savio pred Borac

Čekaju šansu protiv Čačana - Ignjatijević i Savio

Crvena zvezda u nedelju 21. novembra (18,00) dočekuje Borac iz Čačka u meču kojim će započeti sam finiš jesenjeg dela sezone za naš klub. Finiš u kojem je devet bodova jedini cilj.

Pred Borac sa medijima su razgovarali naši prvotimci Nikola Ignjatijević i Savio.

– Iza nas je ubedljiva pobeda nad Borcem u Kupu, ali to je bila utakmica Kupa, a ovo je prvenstvo. To su dva različita takmičenja. Sigurno je da nam u nedelju neće biti lako iako igramo na našem stadionu, pred našim navijačima. Ekipa Borca je ekipa koja je iskusna, godinama igra u istom sastavu, kojoj je prevashodni sistem branjenje i čuvanje svog gola, o čemu govore i rezultati koje su do sada postizali. Ali, mi imamo obavezu više i samopoudzanje posle tri vezane pobede, da utakmicu pobedimo, kao i dve koje nam preostaju. Očekujemo 9 bodova u naredne tri utakmice – jasan je Ignjatijević.

Brazilac Savio je na meču sa Radom pokazao da će na svakom meču u Zvezdinom dresu ostaviti srce na terenu.

– Mislim da će biti teška utakmica, ali svi igrači su spremni da uđu u utakmicu kako treba, da odigramo kako treba i da uzmemo tri boda.

Pavle Ninkov i Stevan Reljić neće igrati zbog kartona, a svi ostali prvotimci su spremni i na raspolaganju šefu struke.

Medije ja zanimalo i da li prvotimcima Zvezde smetaju kritike na račun njihove igre.

– Sigurno da ne prijaju, ali isto tako cilj se zna, i zna se šta se gleda u prvenstvu, bodovi i tabela. Ako bismo birali između lepe igre i bodova, izabrali bismo bodove, a sigurno da bi bilo idealno kad bismo imali i dobri igru i osvajali bodove. Radimo na tome i dajemo sve od sebe da spojimo i dobru igru i rezultate – kaže Ignjatijević.

Duel Crvene zvezde i Borca imaće svoju predigru. Na terenu će se dva sata ranije naći mlađi petlići (1999. godište) Crvene zvezde i bratskog kluba FK Topličanin iz Prokuplja.

Takođe, FK Crvena zvezda obaveštava sve zainteresovane da će se na dan utakmice, na štandovima oko stadiona prodavati artikli po sledećim cenama:

– Duks – 1000 dinara.
– Šal – 600 dinara.
– Kapa – 600 dinara.

Повезане вести