Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Гобељић: Слушам, радим и напредујем

Након репрезентативне паузе фудбалери Црвене звезде вратили су се тренинзима. Пред наставак сезоне и европска искушења Звездин универзалац Марко Гобељић истакао је да у екипи влада одлична атмосфера.

Одмор нам је без сумње пријао, знате да смо скоро два месеца играли сваког четвртка и недеље. И нама играчима и целом стручном штабу одговара што смо имали неколико дана без напорног рада. Сада се сви спремамоза предсојећи период, у наредна два месеца очекује нас сигурно изузетно јак ритам, пред нама су важни мечеви. Одмор је за нама, почели смо да се спремамо за предстојећа искушења.Неки фудбалери су отишли да играју за своје репрезентације, што све нас у клубу радује јер су успели да се докажу својим радом и играма у Црвеној звезди — рекао је Гобељић.

Гобељић сеу досадашњем делу сезоне показао као Звездин универзалац.

Добро се сналазим на више позиција у тиму, то се истицало као мој квалитет и када сам долазио у клуб. За екипу је добро што покривам неколико места, слушам шефа шта ми каже и играм где год треба. На сваком месту постоји нешто ново што научим и зато су ми драгоцени савети које добијам од тренера. Некада уме да буде мало незгодно, док се привикнем да сам на левом или десном беку или да играм у везном реду, није наивно. Ипак, на мени је само да слушам, радим и напредујем из дана у дан.

Изабранике Владана Милојевића наредног викенда очекује сусрет са Јавором у Ивањици.

Имао сам прилике да одмерим снаге са Јавором и памтим да имам позитиван скор са њима, и као гост и као домаћин. Верујем да ћу и са Звездом наставити тај позитиван низ, иако знам да је то незгодно гостовање, Јавор је увек неугодан противник на свом терену. Идемо утакмицу по утакмицу, сада смо фокусирани на Суперлигу, а када прође тај меч окренућемо се Европи. Искушења у Лигу Европе су сигурно велики мотив за све нас у клубу да се покажемо у што бољем светлу и да докажемо свој квалитет. Остварили смо велики успех уласком у групну фазу, али не планирамо ту да се зауставимо, желимо да презимимо у Европи — поручио је Гобељић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

dejo сеп 3, 2017 at 16:51

Samo naprijed Gobeljucu tako je radi na sebi i ka boga te molim nemoj da previse jako startujes na protivnickog igraca ako mozes oduzmi mu loptu al bez toga da dobijes karton ili ako bas ne mozes bez toga neka bude samo zuti karton ne ono najgore po Crvenu Zvezdu crveni karton

Reply

Leave a Comment