Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Аџић: Шанса за младе играче

Екипи Владана Милојевића на преподневном тренингу прикључили су се фудбалери који су имали обавезе у младој репрезентације. Након победе у дресу Србије, Лука Аџић истакао је да жељно ишчекује нове победе у црвено-белом дресу.

Тренирао сам са младом репрезентацијом, тако да сам у такмичарском ритму. У петак сам дебитовао за селекцију до 21 године у победи над Гибралтаром и то ми заиста много значи. Било је и времена за одмор који је, морам да признам, пријао. Данас смо имали тренинг увода у рад, пошто многи играчи нису били ту јер су такође имали обавезе у својим репрезентацијама. Сада почињемо да радимо пуним темпом, већ данас имамо два тренинга. Све ово је база за оно што нас чека у наставку првенства – рекао је Аџић.

Изабранике Владана Милојевића у суботу очекује меч са Јавором у Ивањици.

Нисам до сада никад играо у Ивањици, ово ће ми бити прво гостовање. Знам да Јавор уме да буде незгодан противник и да многе екипе имају проблема на њиховом терену ранијих година. То уопште на нас не треба да утиче, ми треба да будемо усредсређени и да се припремимо као за сваку утакмицу до сада и верујем да неће бити проблема уколико ми будемо прави, као што смо били и до сада.

Звездин млади крилни нападач истиче да га радује повратак публике у великом броју на Маракану.

Тек је прошла еуфорија око Краснодара, а сада већ очекујемо нове спектакле на нашем стадиону. То ће бити заиста огромно искуство за нас младе играче, имамо прилику да докажемо свој таленат и једва чекамо да почну утакмице. Атмосфера на трибинама коју смо доживели у претходним утакмицама је заиста нешто незаборавно и велики мотив и подстицај за све нас. На мечевима као што су они против Краснодара, вечити дерби стиче се самопуздање и добија се рутина. Драго ми је што смо вратили публику на наш стадион и што је Маракана пуна као некад – поручио је Аџић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

cosmopolitan сеп 5, 2017 at 20:16

Jeste pun stadiin na evro utakmicama(kao i uvek), dok je u domacim u ovih par utakmica, ne racunajuci derbi, uzasno losa poseta. Jos je bio jednom i slobodan ulaz. Nek se zapitaju ti ljudi

Reply

Leave a Comment