Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Ле Талек – Спремни да се надигравамо

Француски интернационалац Дамјан Ле Талек биче једна од главних узданица Црвене звезде у утакмици против Келна када је одбрана у питању.

Изостанак Вујадина Савића дошао је у невреме по тим Владана Милојевића, али Дамјан верује у себе и своје саиграче да могу да испуне све задатке.

– Иако Келн 25 година није играо ЕВропу, ради се о квалитетној екипи која играјући Бундеслигу сваког викенда игра јаке утакмице. Биће тешко, али спремали смо се, спремни смо да се надигравамо па ћемо видети колико можемо – рекао је Ле Талек, и додао да ће се одбрана потрудити да одради свој део посла без обзира на то ко је буде чинио.

– Не знам поред кога ћу играти сутра, али кога год тренер да изабере, знам да ће дати све од себе да Звезда не прими гол. И са Бабићем и са Фримпонгом се добро слажем, и верујем да смо дорасли задатку – рекао је Ле Талек.

Повезане вести

1 comment

josif сеп 28, 2017 at 07:52

Izmedju ostalog Damijan je odgovarao na pitanja domacih novinara da mu nije ponudjen novi ugovor te damu aktualni istice nakraju godine tacnije krajem decembra i da ide odmah posle toga,nebi me cudilo da je takav dogovor i sa Donaldom dok je jedino mozda Kangi povecana plata jer na njemu moze dase zaradi par miliona.Toliko o Terzinoj transparentnosti,posle se trazi od igraca maksimum,dok nepopijemo u evropi nedaj boze prvu petardu.Pozz.MKD

Reply

Leave a Comment