Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Гобељић – У најјачем саставу на Земун

Фудбалери Црвене звезде након одиграних 14 кола Суперлиге Србије заузимају прво место на табели. Након победе над суботичким Спартаком изабраници Владана Милојевића стигли су до 37 бодова.

– Једна тешка утакмица је за нама, и јуче се потврдило да свака екипа која дође на Маракану да све од себе да остави што бољи утисак. Зато знамо да ниједан меч за нас није лак и да у сваки сусрет морамо да уђемо сто посто концентрисани и спремни како бисмо остварили победу. Већ за четири дана играмо нову утакмицу, морамо што пре да се опоравимо и да играчи који су повређени санирају проблеме како бисмо могли да играмо у пуном саставу. Земун је дебитант у лиги, изузетно су мотивисани. Већ су у досадашњем делу првенства показали да могу да пруже изузетан отпор противницима. Зато ћемо морати да уложимо све напоре како бисмо победили на гостовању – рекао је Гобељић.

Гобељић, Звездин универзалац, меч са Спартаком почео је на месту крила, а завршио га на десном беку.

– Није ми било тешко да се у другом делу игре вратим у одбрану, навикао сам да мењам позиције. Стојковић се повредио па сам принудно морао да се вратим на место бека, а то је позиција које ми и више одговара. Све нас радује што је Жуле добро, што није реч о озбиљнијем проблему, то нам је најбитније.

Гобељић се осврнуо и на сам меч са Спартаком.

– На време смо отворили противника, постигли смо гол у првом делу игре. И после пенала смо наставили да се боримо, стварали шансе и на крају заслужено победили. Знали смо и пре почетка утакмице да Спартак игра офанзиван фудбал и да су фокусирани на пас игру. Затворили смо њихове најбоље акције које често користе, које су одлично увежбане  И то је донело резултат – поручио је Гобељић.

Повезане вести

1 comment

dejo окт 26, 2017 at 16:19

Gobeljicu vjerujem da mozes da odigas odlicno samo uradi tako da se ne osjeti niciji izostanak u Crvenoj Zvezdi

Reply

Leave a Comment