Moja Crvena Zvezda
Архива

Победа црвено-белих рукометаша у Панчеву

У седмом колу рукометног шампионата Србије, Црвена звезда савладала је у Панчеву домаћи Динамо резултатом 28:25(17:12).

Црвено-бели слабо су ушли у меч и допустили противнику да поведе и стечену предност одржава током прве половине првог полувремена. Ипак, средином овог периода игре, гости, највише захваљујући голману Косановићу, који брани у фантастичној форми последњих неколико недеља, стижу до преокрета, који је донео пристојних +5 на полувремену.

Покушавали су домаћи да се врате у меч, али је наш тим све време одржавао предност од четири до шест голова разлике, па је све што су успели да ураде играчи Динама било коначних -3.

У нашој екипи, треба истаћи голмана Косановића, који је имао 12 успешних интервенција, уз два „скинута“ седмерца, али и оне најефикасније, Докића, који је постигао седам,  Суџума са шест и Шљиванчанина, Живковића и Ћирића са по четири поготка.

Подсетимо, на овом мечу, наш тим наступио је без тренера Игора Бутулије, коме је изречена седмомесечна суспензија.

Након седмог кола, наш тим се налази на скромном шестом месту, са скором 3-1-3 и само 7 бодова, чак 5 мање од вечитог ривала, који има и меч мање.

У наредних неколико дана, наша екипа одиграће чак три меча! Већ за два дана следи гостовање  Металургу у регионалној лиги, па дерби са Металопластиком у недељу, да би овај циклус мечева био завршен против Кроације у оквиру „СЕХА“ лиге.

 

Повезане вести

6 comments

Теша_Делија!!! нов 9, 2011 at 01:59

E jbg, ja prolazio pored hale sportova, vidim guzva, ali nisam znao da Zvezda igra. Trebali ste da nas obavestite admini!

Reply
igor нов 9, 2011 at 01:05

Metalurg i Metaloplastiku gubimo glat…..

Reply
Igor нов 9, 2011 at 00:14

Da je Butlija bio suspendovan na pocetku prvenstva, verovatno bi ga i osvojili…

Reply
Cetnici sever нов 8, 2011 at 23:55

Izgleda da je bila greska igrati ovu SEHA ligu.
Jos mi nije jasno ,sta je toliko krenulo po zlu ove sezone…

Reply
BanjaLuka нов 9, 2011 at 00:28

vjeruj mi brate, vrijeme će pokazati koliko je zvezda dobila učešćem u seha. jeste da smo ove godine pri dnu, ali u takmičenju, gdje je većina ekipa jača(mnogo jača) od nas, stičemo iskustvo koje nikad ne bismo stekli i da sto puta zaredom gostujemo u pančevu i svih sto puta dobijemo. ako se ne varam, zvezda je potpisala ugovor na četiri godine učešća, vidjećeš kako ćemo izgledati za te četiri godine. ne vrijedi biti prvi kod nas u slaboj konkurenciji, a da nas u evropi izbacuje i sramoti ekipa osrednjeg kvaliteta. to se vidi na primjeru komšija i njihovom učešću u ligi šampiona

Reply
Cetnici sever нов 9, 2011 at 10:24

Da ce bog da je tako,pa za godinu-dve da budemo ubedljivo prvi kod kuce i da budemo konkurentni za ligu sampiona.

Reply

Leave a Comment