Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Родић: Вратиће се кад-тад

Недостајало је јако мало да се Милан Родић нађе на свим европским спортским порталима као стрелац најлепшег гола 5. кола групне фазе Лиге Европе.

Међутим, срећан није била наклоњена нашем фудбалеру.

Не размишљам више о тој пречки, било па прошло. Верујем да ће се вратити када буде најпотребније, можда већ против Келна. Одиграо јесам добру утакмицу у офанзиви, али не размишљам о свом учинку, важно је да екипа као целина добро функционише, нарочито задња линија чије сам и ја део. Све ми је лакше да играм, полако пролази и тај бол у прсту са којим сам имао доста проблема ове јесени, и то се одражава и на моје партије — рекао је Родић по слетању на београдски аеродром.

Мишљења су неподељена: Црвена звезда је била бољи противник у Белорусији.

Одиграли смо добар меч, али нисмо имали среће, поготово ја у три добре шансе. Надам се да ће се све то вратити када буде важно. БАТЕ је доста чврста екипа, али надиграли смо их током свих 90 минута утакмице.

Звезда ће пролаз у елиминациону фазу такмичења потражити 7. децембра против Келна.

Верујем да ће бити крцат стадион, да ћемо имати одличну подршку. Знам да би наши навијачи и са крова Маракане гледали ту утакмицу да могу. Пролаз даље је нешто у шта сви верујемо, и не само у пролаз него и у победу против Келна. Неће бити лако, али ми знамо колико можемо — јасан је Родић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

zvezdas od 1958 нов 25, 2017 at 09:50

Све је то лепо и стварно за сваку похвалу, али људи добри ја почињем да верујем да се нећемо пласирати. Бојим се искрено неке игранке, јер квалитет за пролазак имамо. Оптужују нас за непостојеће расистичке пароле, а имамо Доналда, Боаћија, Кангу, Фримпонга које навијачи цене и поштују, тако да нема ни говора о расистичким увредама и то против тима који нема ни једног тамнопутог играча. Дакле бојим се празног стадиона, али ће дозволити немцима да дођу и гледају. Даље Келн који никога не победи у Немачкој победи омладинце Арсенала из непостојећег пенала?!!!! Дакле акција две теке Меркел и Меј. Арсенал је сигуран и може да одигра онако како одговара Келну. То значи судиће нам судије из неке од земаља типа Француска, Белгија, Холандија, Луксембург, Швајцарска и сл. Сваки улазак у наших 16, пенал за њих уз црвени картон, сваки приговор црвени итд. Нисам луд, нити патим од маније гоњења, али ми све ово страшно смрди. Не игра више спорт, него лова и политика поготово у фудбалу.

Reply

Leave a Comment