Moja Crvena Zvezda
Архива

Тежак пораз у Загребу

Фото "Журнал"

Рукометаши Црвене звезде су доживели тежак пораз у Загребу од истоименог домаћина у 6. колу СЕХА Лиге.

Готово ништа није функционисало у игри наше екипе у којој су у потпуности подбацили голмани (свега осам одбрана наспрам 20 одбрана голмана Загреба), док су расположени за игру били само капитен Божидар Надовеза и Немања Суџум.

„Ритам је претежак за нас. Клупа нам је танка, када још недостају неки играчи, нисмо омали чему да се надамо у Загребу„, рекао је Ненад Перуничић.

Загреб – Црвена звезда 32:19 (15:7)

Дворана: Кутија шибица у Загребу. Гледалаца 300. Судије: Начевски и Николов (Македонија). Седмерци: Загреб 1 (1), Црвена звезда 4 (3). Искључења: Загреб 6, Црвена звезда – минута

ЗАГРЕБ: Шего (13 одбрана), Пешић (7 одбрана), Марић 1, Брозовић 3, Степанчић 3, Копљар 3, Матулић 3, Шпрем 2, Шпилер 5, Штрлек 6 (1), Хорват 3, Ј. Валчић 2, Вукић, Балић, Калеб 1, Гојун.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Јерај (2 одбране), Косановић (6 одбрана), Живковић 3, Пуцељ 1, Пантелић, Надовеза 6, Павић, Пушица, Иванчев, Шљиванчанин, Ћирић, Докић 1, Блечић, Анђелић, Суџум 8 (3).

Повезане вести

6 comments

jxqscocw апр 9, 2020 at 12:16

pvp viagra 50

Reply
tpielvfub јан 3, 2020 at 16:15

ничего особенного
_________________
Ставки на спорт

Reply
Igor нов 16, 2011 at 13:06

Aj ne seri! „Klupa nam je tanka“???!!! Pa doveli smo 12 igraca ove sezone + nasi mladji igraci. Izjavio si da dovodimo toliko igraca jer imamo puno utakmica, a sada seres da nam je „tanka klupa“.

Reply
Теша_Делија!!! нов 16, 2011 at 10:17

Butulija napolje!! Cekaj, vec je otisao. E jbg koga cete sad da okrivite navijaci?

Reply
Драган нов 16, 2011 at 11:33

Највећи проблем ове екипе јесте не(хомогеност). Имамо одличне играче, свеукупно смо јачи него прошле године, али замисли да Барса распрода целу екипу и доведе 11 одличних играча, сваки из друге екипе, неке друге лиге.. док се уиграју, проћи ће сезона. То се тако не ради, сетите се када је Буња био сд у ФК. Он јесте довео одличне играче, са некима јесте погрешио, али је распродао екипу која је за мало изгубила титулу, али је била екипа. Да је само надограђена, друга је ствар него када крећеш од нуле. На жалост, због дуговања према играчима, мало ко је у РК, осим јуниора и Живковића, желео да остане на крају прошле сезоне, те се морало доводити и шаком и капом..

Reply
Igor нов 16, 2011 at 13:08

Najveci problem ove ekipe je sto nema trenera. Drugi je problem sto nismo trebali da igramo ovu ligu. A sami smo izabrali da je igramo, a sada nam je „tanka klupa“, sudije su protiv nas, tole, sponzori itd… Svi su protiv nas, jedino je Butulija svetac.

Reply

Leave a Comment