Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Терзић: Веровали смо у титулу и на минус шест, кључ је у континуитету доброг рада

Црвена звезда је освојила и седму титулу у низу, те још једном на делу доказала да је без премца у Србији о чему говори и наш генерални директор Звездан Терзић.

Поново смо показали да смо најбољи тим и најорганизованији клуб у Србији. Честитам свим навијачима, стручном штабу и играчима, као и запосленима у клубу. Сви дишемо као један и зато су за навијаче овакви успеси постали нешто што се подразумева. Упркос очекивању јавности, није било лако, али добар рад се увек награди резултатима. Нисам ниједног тренутка имао дилему да ли ћемо бити шампиони. Без обзира на ситуацију на табели, у једном тренутку смо били на минус шест јасно и јавно сам рекао да смо најбољи и да ћемо бити шампиони. Знао сам да је кључ свега континуитет у добром раду, а то Црвена звезда има. Звезда је озбиљан клуб, озбиљан систем, са озбиљним људима. Код нас може да се деси лош дан, али не и лош дужи временски период. Тако функционишемо, као тим. Резултати су једино мерило квалитета, све остало су празне приче. Наша седма узастопна титула показује да смо од Црвене звезде направили дугорочно одржив шампионски систем – рекао је Терзић.

The post Терзић: Веровали смо у титулу и на минус шест, кључ је у континуитету доброг рада appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment