Moja Crvena Zvezda
Архива

Pobeda fudbalera u Nišu

Stadion "Čair" u Nišu

Crvena zvezda je trijumfovala u humanitarnoj utakmici odigranoj u Nišu protiv ekipe Radničkog, rezultatom 1:0. Strelac za crveno-bele bio je Đuričković, talentovano Zvezdino dete koje trenutno nastupa u Sopotu. Utakmica je kasnila nešto više od sat vremena, zbog kvara autobusa u kojem se nalazio Zvezdin tim.

Utakmicu su počeli: Pavlović, Cvetković, Đurić, Vasiljević, Reljić, Milovanović, Galkevičijus, Binić, Lazović, Jevtić i Perović. U prvom poluvremenu, Zvezda je najbolje prilike imala u 25. (Jevtić) i 35. minutu (Lazović), ali se mreža domaćina nije zatresla. U nastavku, šansu su dobili: Knežević, Kovačević, Đuričković, Mijović, Nikolić, Stojković i Dragićević. Upravo je mladi napadač omladinaca, Dragićević, imao najbolju priliku u 55. minutu, ali je slabo šutirao sa 10 metara. Ipak, Zvezda je stigla do pobede u 85. minutu, dobrim šutem Đuričkovića sa sedam metara.

Glakevičijus prvi put u crveno-belom dresu (izvor: sportal.rs)

Utakmici je prisustvovalo oko 3.000 gledalaca, a posebnu pažnju izazvao je i nastup Galkevičijusa, koji je igrao do 60. minuta, i za to vreme pokazao kvalitet, dobro snalaženje u prostoru, kao i solidne ofanzivne karakteristike.

Повезане вести