Moja Crvena Zvezda
Архива

Oдигран меч за Наду Вучковић

Пред пуном халом основне школе „Јелица Миловановић“ у Сопоту, у четвртак 17. новембра, ветерани фудбалског клуба Црвена звезда одиграли су пријатељски меч хуманитарног карактера против екипе телевизије Прва. Повод је прикупљање новца неопходног за операцију тринаестогодишње Наде Вучковић. Око хиљаду људи који су купили улазницу, и на тај начин показали своју хуманост, могло је да ужива у потезима и головима звездиних мајстора, док је екипу ТВ Прва резултатске катастрофе спасао водитељ Милан Калинић са неколико бриљантних интервенција на голу. У нападу наших „противника“ додуше потпуно одсечен и без употребљивих лопти био је и глумац Милан Васић. Са  друге стране расположени Спасић, Крмпотић, Стаменковић, Шкорић и остали до очаја су својим умећем на „петопарцу“ доводили тим најпопуларније српске медијске куће тренутно.

Пре почетка меча присутнима се на помоћи и исказаној хуманости захвалио отац болесне девојчице Иван Вучковић, а јунакиња читаве ове приче пред својим школским другарима и суграђанима извела је почетни ударац. Зарад наставка добрих односа са Првом ТВ нећемо помињати коначан резултат. Он, као и фудбал и сви фудбалски потези које смо данас видели, били су у другом плану, данас нико није победио, али је млада девојчица добила наду да након операције у Финској настави са нормалним животом као и њени вршњаци. Када се то деси, биће то велика победа свих из нашег фудбалског клуба, као и свих оних који су помогли младој Сопоћанки да оздрави. Таква победа, када до ње дође биће равна највећим успесима нашег клуба.

Повезане вести

2 comments

CZovac нов 17, 2011 at 23:50

Super akcija, iskreno voleo bih nema ovakvih povoda za njih, ali kada su vec tu, drago mi je da su klub Crvena zvezda i ljubitelji sporta pomogli devojcici!
A stvarno niste fer, sto se tice rezultata, aj makar napisite ko se upisao u strelce, NE koliko puta, smao ko je ubacio u mrezu, i eto ako su oni dali gol, napisite ko je dao…

Reply
Delija 88 нов 18, 2011 at 03:58

Rezultat 16:2

Reply

Leave a Comment