Moja Crvena Zvezda
Архива

Балкан Бет нови спонзор КК

За постизање врхунских резултата у спорту осим стручног рада, неопходна је и адекватна подршка ван терена у виду спонзора који улагањем финансијских средстава јачају клуб у сваком смислу. Руковдоство Црвене звезде велику пажњу поклања јачању свог спонзорског пула, па је тако црвено бела фамилија сваким даном све јача.
У просторијама Црвене звезде на Малом Калемегдану свечано је потписан уговор о спонзорству са компанијом Балкан бет, реномираном спортском кладионицом. Том приликом Срђан Остојић, председник Управног одбора Балкан бета је истакао:

„Нисмо много размишљали пре него што смо ушли у овај пројекат. Сматрамо да помажући Црвену звезду помажено и српској кошарци. Имамо апсолутно поверење у нови концепт и препознали смо да је тренутак да се Црвена звезда врати на место које јој припада у српској и европској кошарци. Надамо се најбољем и сматрамо да ће неко некада забележити да смо помогли развоју Звезде“, рекао је Остојић, а на његову причу надовезао се директро Црвене звезде Давор Ристовић:

„Драго ми је да је Балкан бет препознао енергију коју улажемо. И пред почетак сезоне смо рекли да је наш циљ да забележимо што више победа, ово је један од њих. Ова победа је самим тим већа јер смо успели да овако реномирану компанију доведемо у наш спонзорски пул. Драго нам је што имамо њиову подршку“, закључио је Ристовић.

Повезане вести

4 comments

Vlada Tosic нов 18, 2011 at 19:13

E ovo mi se vec ne svidja, sa svima smo mogli da potpisemo ugovore osim sa kladionicama…

Reply
vDn нов 18, 2011 at 20:09

I Real je imao (ne znam dal’ jos uvijek ima) medju glavnim sponzorima Bwin kladionicu ciji su znak igraci nosili ‘sa ponosom’ na grudima, pola Engleske ima u svom sponzorskom pulu kladionice, al’ kad se negde to kod nas desi – Urota,Kradja,Nevolja! Al’ dobro .. ‘ta ja znam.

Reply
Severac нов 18, 2011 at 22:33

I AC Milan (licemerni ce reci „ali njih drzi Berluskoni“ 🙂 )

Reply
Vlada Tosic нов 19, 2011 at 11:31

Pa sta je uradio te sezone REAL, MILAN … Svojevremeno Zeleznik je drzao Bulic koji je imao kladionice i zna se za sta mu je FK sluzio…

Reply

Leave a Comment