Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Продаја карата за Уникаху од среде

Звезда након продужетака до полуфинала КРК

Продаја улазница за меч 24. кола Евролиге са Уникахом почиње у среду од 10 часова. Цене улазница за трибине 600 динара. Карте ће се продавати у свим пословницама Евентима.

Кошаркаши Црвене звезде мтс настављају такмичење у Евролиги, утакмицом 24. кола најелитнијег европског такмичења.

Једини преостали српски представник у свим клупским такмичењима, дочекује прошлосезонског освајача Еврокупа, и екипу коју ове сезоне, изванредно на паркету предводи некадашњи играч Црвене звезде и српски репрезентативац Немања Недовић.

Црвено-бели су решени да се врате на победнички колосек и спремни дочекају завршницу Евролиге са жељом да остваре што већи број победа у регуларном делу такмичења.

Како нам је у овом тренутку неопходна подршка што већег броја наших навијача, клуб је одлучио да само за утакмицу са Уникахом значајно умањи цену карата за трибине и на тај начин позове најверније присталице да додју у што већем броју на утакмицу са шпанским представником, чиме би као и увек помогли клубу у жељи да забележи нову победу у Евролигином такмичењу.

Продаја карата за утакмицу 24. кола Евролиге Црвена звезда мтс – Уникаха Малага почиње у среду од 10 часова у свим пословницама Евентима, по следећим ценама:

ТРИБИНА А – 600
ТРИБИНА Б – 600
ТРИБИНА Ц – 600
ТРИБИНА Д – 600
ПАРТЕР Б – 1600
ПАРТЕР 4 – 1600
ПЛАВА ЛОЖА – 3000
БЕЛА ЛОЖА – 2500
ЛОЖА – 3500
ПОЧАСНО МЕСТО-БОЧНО 1 – 8000
ПОЧАСНО МЕСТО-БОЧНО 2 – 6000
ПОЧАСНО МЕСТО-БОЧНО 3 – 4000
ПОЧАСНО МЕСТО 1 – 15.000
ПОЧАСНО МЕСТО 2 – 10.000

Капије дворане биће отворене у 17 часова, утакмица Црвена звезда мтс – Уникаха Малага почиње у петак у 19 часова.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

milos rankovic феб 28, 2018 at 12:58

HOCES 600 DINARA MOZE KAD VIDIMO DA SE BORITE GINETE NA PARKETU A NE IZGUBILI POBEDILI BOLI VAS UVO NECE BITI NI TRI HILJADE LJUDI VI STE SVE KREDITE POTROSILI JOS COVIC RAZMISLJA DA NAPUSTI ZVEZDU TO JE IZGOVOR AKO SE NEUZME ABA LIGA PROVIDAN SI REKAO SAM IMAM DRUGA KOJI RADI U KK I BILO JE GURANJA JEDNOG IGRACA I TRENERA ALI NIJE BILO UDARACA JER SU IGRACI SPRECILI DOK SU STRANCI STAJALI SA STRANE KAO DA NEIGRAJU U ZVEZDI UMESTO DA RAZVADE ONI KAO TURISTI

Reply

Leave a Comment