Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Улазнице за Лигу шампиона

Црвена звезда обавештава јавност да ће продаја пакета улазница за мечеве Лиге шампиона које ће играти на свом стадиону, за чланове клуба са редовно измиреном чланарином и власнике годишњих карата за сезону 2018/2019, почети у четвртак 6. септембра, док ће редовна продаја кренути следећег уторка, 11. септембра.

Од четвртка закључно са недељом, 9. септембром, благајне стадиона „Рајко Митић“ радиће од 10 до 18 часова и то искључиво за чланове клуба. Они имају право првенства куповине пакета и сваки власник чланске карте може да купи један комплет.

Сви чланови, било са јуниорском или сениорском картом, имају право прече куповине. Носиоци породичних сезонских улазница морају на увид да донесу све улазнице које чине тај пакет.

Што се тиче власника сезонских улазница, они имају попуст од 50% за куповину пакета карата за утакмице Лиге шампиона које ће Звезда одиграти као домаћин. Приликом доласка и куповине, обавезно је да чланови клуба понесу чланску, а власници сезонских и чланску и сезонску карту.

Напоменимо да је продаја сезонских улазница завршена 31. августа и више није могућа, док чланску карту можете да купите у просторијама сервиса за чланство на западној трибини стадона „Рајко Митић“ (одмах поред улаза у клупски музеј) сваког радног дана од 10 до 18 часова.

Такође, даваоци крви у последњој акцији „Црвено-бела крв“ одржаној на нашем стадиону, моћи да замене своје ваучере у истом периоду од четвртка, 6. септембра, закључно са недељом.

Када је реч о редовној продаји пакета карата за мечеве Лиге шампиона на Маракани, она ће почети у уторак, 11. септембра, и тада ће бити могућа и куповима пакета путем интернета.

ВИП улазнице неће бити у продаји.

ЦЕНЕ ПАКЕТА УЛАЗНИЦА СУ:
Север и југ: 7.500 динара
Исток: 15.000 динара
Запад бочно: 15.000 динара
Запад центар: 18.000 динара

Повезане вести

3 comments

da ne poverujes сеп 4, 2018 at 20:43

Da li ste normalni

Reply
Realno сеп 4, 2018 at 23:21

Izgleda da nisu jer ne shvataju nas standard u Srbiji,gde vecina radi za manje od 300e.Staviti da najjeftinija ulaznica kosta vise od 25e je suludo a ko ima para za bacanje neka ide ali nemoj da se posle zale ako stadion ne bude pun jer ce sami biti krivi zbog cena koje su stavili.

Reply
CiganNis сеп 16, 2018 at 00:06

I, jel se ne napuni stadion? 😀 Ne znam koju ti vecinu ljudi znas, za 300e ne radi ni 10% Srbije. Pozz

Reply

Leave a Comment