Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Гобељић – Пуна Маракана и у суботу

У суботу од 20:30 часова на стадиону „Рајко Митић“ фудбалери Црвене звезде дочекују екипу Радника из Сурдулице у оквиру осмог кола Суперлиге Србије. Како истиче Звездин универзалац Марко Гобељић то ће бити одлична прилика да наши навијачи уживају у одличној фудбалској представи.

 

– Пријао нам је краћи одмор током репрезентативне паузе после успеха на европској сцени и одличних игара у домаћој лиги. Настављамо борбу за шампоионску титулу. Сви смо видели колико велико интересовање влада, посебно сада када су се продавале карте за Лигу шампиона и воело бих да видимо и пред првенствену утакмицу такве гужве. Ми играчи ћемо бити најсрећнији ако то доживимо. Екипа Сурдулице је заиста незгодан противник, зато ћемо морати да уђемо у утакмицу максимално фокусирано, да се добро поставимо на терену, будемооштри и борбени како бисмо забележили нову победу – рекао је Гобељић.

Изабраници Владана Милојевића не осећају притисак пред наставак првенства, већ једва чекају да истрче на терен.

– Нема притиска код нас, навикли смо да у свакој утакмици у сваком такмичењу морамо да победимо. Стекли смо велико искуство протекле сезоне, екипа је остала на окупу и то је наша велика предност. Стигла су нам и појачања, реч је о заиста одличним играчима. Имамо два изузетно квалитетна тима, ко год изађе на терен даће свој максимум, нема потребе сумњати у победу.

Гобељић очекује фантастичну подршку на суботњој утакмици.

– Ја ћу окачити на све своје друштвене мреже позив за навијаче, толико нам значи њихова подршка. Поручио бих само да бисмо ми фудбалери били најсрећнији када бисмо у првенству видели препуне трибуне.  Сада је време да напунимо Маракану пред почетак Лиге шампиона – поручио је Гобељић.

 

Повезане вести

1 comment

rene artoa сеп 12, 2018 at 19:38

Tako je 50000 navijaca i u prvenstvu momci su to sasluzili!!!!!!!!!!!

Reply

Leave a Comment