Moja Crvena Zvezda
Архива

Novosti: „Prosinečki rekao DA!“

Robert Prosinečki

Kako objavljuju „Novosti“, Robert Prosinečki je posle konsultacija sa porodicom i FS Hrvatske doneo odluku da postane novi trener Crvene zvezde!

Prosinečki je gledao utakmicu protiv Vojvodine u nedelju, kada je razgovarao sa sportskim menadžmentom našeg kluba, da bi potom otputovao u Hrvatsku da bi pre svega dobio odobrenje hrvatskog saveza da preuzme Zvezdu.

Odobrenje je Robi dobio, odluku je podržala i porodica, a i on sam je prelomio, te se sada čeka novi dolazak u Beograd na pregovore oko uslova ugovora.

Kako dalje prenose „Novosti“, generalni sponzor „Gasprom“ je spreman da izdvoji potrebnu sumu novca kako bi se na mesto šefa struke dovelo zvučno ime, te i dalje  postoji mogućnost da dođe do veleobrta. Međutim, Prosinečki zasigurno u ovom trenutku ima ubedljivo najviše šanse da svoj samostalni trenerski debi ubeleži upravo na klupi Crvene zvezde.

Podsetimo, nekada sjajni vezista je za Zvezdu odigrao 117 utakmica i postigao 24 gola. Od 2006. godine radi na mestu asistenta selektora reprezentacije Hrvatske.

Повезане вести

3 comments

Comments are closed.