Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Црвена звезда се не плаши насилника

КК Црвена звезда мтс објавио је у понедељак 01.04.2019. године шта се дешавало на утакмици број 2 полуфинала плеј офа АБА лиге у којој је домаћин био КК Партизан НИС.

Наше тврдње поткрепили смо чињеницама, сликама, почев од насилника који су несметано преко 2 сата најприземније вређали играче Црвене звезде, удаљени од њих само два метра, па до мајица и „спектакуларних“ кореографија и бакљада.

Не мешајући се у уређивачку политику било ког медија, поставља се питање зашто је у неколицини њих интегрално остављен текст, али су слике и видео записи уклоњени.

Зато КК Црвена звезда мтс јавно пита, зашто су и од чега заштићени разни насилници, и људи из „сиве зоне“, и ко је и да ли је инструирао поједине медије да не објављују лица људи који су вршили евидентно насиље на неке друге људе, који су ваљда били криви само зато што су то вече носили дрес КК Црвена звезда мтс?

КК Црвена звезда не жели да буде заробљеник насиља и оваквих насилника. Никада се нисмо плашили оваквих „ликова“.

Зато ће клуб поново објавити њихове слике из простог разлога, што има обавезу према истини да се зна да су то насилници, који су на том месту у то време били организоваи са намером да врше насиље, простаклук, вређају, и тиме направе притисак на играче Црвене звезде мтс и све што се зове и носи обележје Црвене звезде, а не никакви „ненасилни и неорганизовани симпатизери“.

КК Црвена звезда мтс

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

MILOS RANKOVIC апр 3, 2019 at 12:22

KAGA DA SE PLASIM OVIH DEBILA,TREBA MI PET MINUTA SA OVAKVIM MUTANTIMA

Reply

Leave a Comment