Moja Crvena Zvezda
Архива

Kaluđerović o prvoj sezoni u Zvezdi

Andrija Kaluđerović

Centarfor Crvene zvezde, Andrija Kaluđerović je za medije prokomentarisao svoju prvu sezonu u Zvezdi, kako svoj, tako i učinak cele ekipe. Takođe, osvrnuo se i na jučerašnju utakmicu sa Vojvodinom, kao i na mogući odlazak sa Marakane.

Na početku intervjua Andrija je izrazio žal za trofejima:

Kada sam dolazio u Zvezdu nisam očekivao da na kraju sezone neću osvojiti nijedan trofej. Doduše, na ličnom planu sam zadovoljan, jer sam najbolji strelac lige uz Ivicu Ilijeva, ali je to samo uteha za neuspehe, jer sezona bez trofeja nikoga ne raduje, pa ni mene.

Popularni „AK99″je rekao da misli da je Zvezda odigrala sjajnu utakmicu u Novom Sadu i pored problema u odbrani: „Ipak mislim da smo jučerašnjom partijom vratili osmehe na lica našim navijačima, jer smo igrali bez pola tima, a Srđan Mijailović i Marko Vešović su odigrali besprekorno na pozicijama koje u životu nisu igrali.“

Kaluđerović smatra da je titula izgubljena u derbijima, a takođe je dodao i da je dolazak Roberta Prosinečkog bitno uticao na igru Crvene zvezde u prolećnom delu minule sezone:

Mislim da smo odlično odigrali ove, uslovno rečeno „manje“ utakmice, pogotovo u drugoj polu-sezoni kada smo pod vođstvom Roberta Prosinečkog mnogo ubedljivije igrali, ali smo titulu izgubili u derbi-mečevima, gde smo u oba duela poraženi od „večitog rivala“. Ipak, smatram da je Zvezda napokon počela da igra kao ranije i da priprema velike planove u narednoj sezoni.

Andrija se osvrnuo i da eventualni odlazak sa Marakane:

Čitao sam ovih dana u medijima da se sprema prelazni rok pun posla u Crvenoj zvezdi i da se pominje eventualni odlazak nekih igrača , među kojima sam i ja. Trenutno, imam još dve godine ugovora sa Zvezdom, i srećan sam trenutnim statusom u klubu. Sada ću iskoristiti osamnaest dana pauze za odmor, pa kada se vratim ću pričati sa čelnim ljudima Zvezde o mom statusu i videću da li računaju na mene i naredne sezone“, zaključio je Andrija Kaluđerović.

Za kraj, evo i nekih golova Andrije tokom minule sezone:

http://www.youtube.com/watch?v=Sdejm4nwW64&feature=related

Повезане вести

3 comments

Comments are closed.