Moja Crvena Zvezda
Архива

Миливојевић: „Тек смо почели“

Роберт Просинечки је меч против Петровца почео са Миливојевићем на задњем везном, док је друго полувреме играо Мијаиловић. Јасно је да ће се Звездин стратег ослањати на двојицу талентованих и младих играча и током пролећа. Наравно, Миливојевић је употребљив и на позицији офанзивног везисте па је могуће и играње у тандему ова два фудбалера.

Мислим да смо имали добру проверу иако је терен у Петровцу био лош и тежак. Доминирали смо 90 минута односно правили контуре наше игре. Тек смо почели и било какво закључивање и оцењивање је излишно – каже Миливојевић.

Млади репрезентативац Србије се полако али сигурно уклапа у тактичке замисли Просинечког али и истиче да му се стил игре нашег клуба изузетно допада.

Задовољан сам својим уклапањем. И на терену и ван њега, међу саиграчима. Мислим да су све новајлије одлично прихваћене и заиста смо одмах постали део Звезде. Свиђа ми се стил игре који шеф форсира, одговара ми то офанзивно опредељење, бићу ближи голу иако сам на позицији задњег везног. Сигуран сам да ћу напредовати видно у наредном периоду и да ћу показати све своје врлине кроз овај систем – каже Миливојевић.

Упркос офанзивним својствима Миливојевић не заборавља да ће бити и дефанзивних обавеза.

Звезда је та која напада и доминира али морамо сви бити будни 90 минута, посебно ја на позицији задњег везног. Већина екипа ће против нас „јурити“ контранапад а то је најопасније јер ривал има простор испред себе. Зато је концентрација најважнија. Нећемо имати много посла у дефанзиви али кад се то догоди морамо бити максимални и одмах узети лопту – истиче Миливојевић.

Повезане вести

1 comment

delija86 јан 25, 2012 at 19:36

Jel bio neko na utakmici,kako odigrao Luka?

Reply

Leave a Comment