Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Црвена звезда и ИДЕА поново обрадовали звездаше јуниоре

КК Црвена звезда мтс још једном је на делу потврдио да је програм сезонских и чланских карата ”Звездаш јуниор” пун погодак. У новом дружењу најмлађи Звездаши су имали прилику да упознају првотимце Црвене звезде и при том добили поклоне које је припремио спонзор црвено-белих компанија ИДЕА.

КК Црвена звезда мтс је увек највише ценио безрезрвну и искрену подршку звездаша, а у томе су најчешће предњачили они најмлађи. Таква страст, та искрена радост приликом сваког постигнутог коша њихових хероја је заиста непроцењива, а неретко је и овековечена фотографијама које су обилазиле друштвене мреже и поносно представљали искрену емоцију премо црвено-белим бојама.

С тога, уочи сезоне 2019/2020 клуб са Малог Калемегдана је припремио програм сезонских и чланских карата ”Звездаш јуниор”. Одлучено је да трибина Д у дворани ”Александар Николић” понесе тај назив, а родитељи су уз своју сезонску улазницу могли својим наследницима да обезбеде место на свим утакмицама у којима је Црвена звезда домаћин куповином сезонске карте ”Звездаш јуниор”. Тако је трибина Д постала место дружења малишана на свакој утакмици Евролиге и АБА лиге, стекла су се бројна нова пријатељства, а да се она додатно учврсте побринуо се њихов вољени клуб који је до сада организовао бројна дружења са првотимцима Црвене звезде, а малишани никада нису одлазили празних руку.

Тако је било и на Бежанијској коси где је ИДЕА продајни објекат на кратко заменио дворану. Никола Јовановић, Огњен Добрић, Бориша Симанић и Марко Јагодић-Куриџа одвојили су оно мало преосталог времена у згуснутом распореду утакмица и тренинга да се друже са Звездашима јуниорима. Тај догађај окупио је велики број власника сезонске улазнице ”Звездаш јуниор” који су имали прилику да се фотографишу са играчима, али и да им поставе бројна питања на које су они неуморно одговарали, а како и не би јер су и они некада били млади таленти који су имали своје узоре у најјачим европским такмичењима.

Мој узор је био мој отац који је играо професионално кошарку и уз њега је било готово немогуће да не заволим игру под обручима. Волим оваква дружења јер увек у нашим најмлађим навијачима препознам себе када сам био у њиховим годинама и маштао да баш као мој отац заиграм кошарку на професионалном нивоу. Верујем да ћемо у организацији клуба и ИДЕА имати још много оваквих дружења јер ништа није лепше него проводити време са децом која искрено воле кошарку и Црвену звезду – истакао је Јовановић.

Малишане је занимало зашто Бориша Симанић воли кошарку, а Огњен Добрић је Звездашима јуниорима говорио о значају спорта у његовом одрастању што је посебно значајно имајући у виду да се данас многа деца пре одлучују да слободно време проводе уз компјутере и телефоне.

Искрен да будем веома ми прија што сам на оваквом догађају јер много волим децу. Као отац, мени су деца истинска инспирација на терену, а када видите да имате овакву подршку од малих Звездаша немате другу опцију него да дате све од себе на терену. Поручио бих им и јавно овом приликом да ћемо дати све од себе да их не разочарамо на наредним утакмицама – истакао је Марко Јагодић-Куриџа.

Сезонска улазница ЗВЕЗДАШ ЈУНИОР је намењена младима узраста од 7-15 година.

Покретањем и промоцијом овог програма КК Црвена звезда мтс желела је укључи што већи број нових Звездаша у милионску армију која прати наш клуб, али им уједно И да могућност да постану чланови И пркатично на овај начин учествују у животу И клуба, али му и помогну у његовом функционисању!

Овом приликом клуб подсећа да поседовање картице и чланство у програму Звездаш Јуниор доноси бројне погодности, које свако заинтересован може видети у посебном делу клупског сајта.

Сви малишани су на крају дружења од Звездиног партнера компаније ИДЕА добили пригодне пакетиће, а то је пракса која је започела још куповином сезонских улазница и наставила се на сваком наредном дружењу. ИДЕА је препознала овај пројекат који заједно са Црвеном звездом успешно спроводи.

Дружење на Бежанијској коси је била само једно у низу, а у наставку сезоне биће их још.

Звездаши јуниори, хвала за подршку! Видимо се у дворани!

The post Црвена звезда и ИДЕА поново обрадовали звездаше јуниоре appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment