Moja Crvena Zvezda
Архива

Ћосић: „Форма нам треба у марту“

Урош Ћосић је пропустио последња два дана рада у Будви због грипа и прехладе. На сву срећу није га повреда одвојила од терена, па ће два дана до пута у Анталију фудбалер ЦСКА из Москве, на позајмици у Звезди, искористити на најбољи начин, да залечи прехладу.

Верујем да ћу од првог дана у „Калисти“ бити са друговима и радити максимално. Опоравићу се – каже Ћосић.

Млади фудбалер каже да црвено-бели нису у Будви били „прегажени“ од стране новог кондиционог тренера.

Ритам припрема је одличан. На сву срећу нисмо душу оставили у Будви. Из једноставног разлога, до марта има много времена и глупо је ући у форму десет дана пред наставак шампионата. Форма нам треба у марту и сигуран сам да ће се тада рад са Радаковићем исплатити. Биће нам од велике помоћи.

Ћосић истиче да је екипа добила необичан спој младости и искуства.

Подмладили смо се али само на папиру, само по годинама рођења. На терену смо искусни и то је добро. Мислим да сви играчи који су стигли имају искуство константног играња у клубовима у којима су били плус у репрезентативним селекцијама. Квалитет је ту, добар рад такође па нема разлога да не будемо позитивно оријентисани. Уз то вратио се Тошић, стигао је Марко Перовић и верујем да ћемо бити јачи на пролеће.

Ћосић истиче да свој статус до јуна месеца везује само за Звезду.

Читао сам и ја у медијима да одлазим али о томе не знам ништа нити ми је неко из клуба нешто слично рекао. Зато мислим да су то неистине. Звезда ме инспирише и концентрисан сам само на овај дрес, до јуна, а онда ћемо видети. Радим и спремам се најбоље што умем – каже Урош Ћосић.

Повезане вести

2 comments

veliki pravi Zvezdas јан 29, 2012 at 19:28

Trebalo bi ti Cosicu da ne dajes izjave bez odluke trenera ,vec malo vise da se dokazuj u Crvenoj Zvezdi jer se najbolje vidi na terenu kakav si igrac

Reply
Vuleta јан 29, 2012 at 15:19

Bojim se da od tebe nece ispasti neki igrac..

Reply

Leave a Comment