Moja Crvena Zvezda
Архива

Ожеговић: „Борићу се за дрес првотимца“

Звездино дете Огњен Ожеговић ће сигурно запамтити пријатељски меч у Требињу против Леотара. Ушао је у игру у другом полувремену и одмах постигао гол. Првенац у дресу првотимца. Ожеговић не крије емоције због таквог учинка против Требињаца.

Осећај је заиста неописив. Први гол у дресу првотимца. Мислим да ми се на тај начин најбоље вратило што се на припремама трудим и радим максимално. Верујем да ћу тако наставити у Анталији. Волим да дајем голове и они су једини доказ квалитета центарфора – каже млади Огњен Ожеговић, који је на трибинама у Требињу имао и подршку својих суграђана, Бањалучана.

Анталија, градић Белек и хотел „Калиста“ постаће црвено-бела дестинација већ за неколико дана. Ипак, сви једва чекају фазу уигравања и лопте на сваком тренингу.

Мислим да ћемо бити спремни на пролеће. Радимо одлично и тако ћемо наставити и у Турској. Екипа је млада, сви су се већ уклопили. Фића Јанковић и ја смо најмлађи али старији играчи су нас сјајно прихватили.

Ожеговић не крије да су му позитивна спортска дрскост и победнички менталитет једни од главних адута на терену.

Волим да играм за Звезду, волим да се борим и надигравам. Једва чекам да почне пролеће, посебно мечеве са Партизаном. Са њима из омладинске конкуренције имам и победе и поразе а сада верујем да ћемо показати квалитет против њих и напокон вратити навијаче тамо где су навикли да буду свих ових деценија у односу на комшије.

Ожеговић истиче да му је рад са Просинечким важан.

Задовољство ми је да учим од шефа. Живим за сваки његов савет, то не морам да наглашавам.

Млади нападач истиче да ће се за минутажу борити одмах.

Увек сам оптимиста. Можда и одмах изборим место у првом тиму, ко зна. Нећу да чекам шест месеци. Покушаћу сада да будем првотимац. То ми је циљ.

Повезане вести

2 comments

DS 1989 јан 29, 2012 at 22:24

Naravno,i ja isto zelim da ti igras u prvoj postavi,kao i F.Stojkovic,F.Jankovic,F.Mladenivic,Krneta i ostali mladji igraci a ne da kledamo kaludjera miklica,petkovica,dimitrijevica kako se bore sa loptom,ja bih najvise voleo sa ovakvim sastavom da igramo
Bajkovic
Stojkovic,Maksimovic,Krneta,Mladenovic
Mijailovic
Milivojevic,Evandro
Jankovic,Ozegovic,Lazovic
ali ja ne odlucujem.

Reply
veliki pravi Zvezdas јан 29, 2012 at 19:21

Bravo ti ga za gol Leotaru Ozegovicu ,ali nemojte da dajete mnogo izjave Ozegovicu ti i ostali igraci Crvene Zvezde ,zelimo mi zvezdasi da pokazete mnogo vise na terenu ,pa zbog toga ste u nasoj Crvenoj Zvezdi

Reply

Leave a Comment