Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

У Звезди сви здрави

Лепе вести стигле су на Дивчибаре из Београда – тренер Дејан Станковић ће коначно моћи да рачуна на играче који су били у карантину. Шесторица фудбалера који су били позитивни на корона вирус, после поновног тестирања добили су негативан налаз.

Фудбалери Црвене звезде Срђан Спиридоновић, Вељко Николић, Страхиња Ераковић, Марко Гобељић, Бранко Јовичић и Душан Јованчић ће, после седам дана проведених у изолацији, данас почети да тренирају на Дивчибарама где се наш тим налази већ шест дана на припремама.

Све то су лепе вести за наш клуб, који је помно пратио стање и свакодневно комуницирао са играчима, који су боравили у строгој изолацији.

Подсећамо, пред почетак припрема сви фудбалери су били тестирани на корона вирус, а поменута шесторка је добила позитиван налаз.

После ових новости очекујемо лепе вести и што се тиче Ричмонда Боаћија, па се надамо да ће наш тим ускоро биту комплетан. У Звезди више нема проблема са корона вирусом и надамо се да ће тако и остати с обзиром на то да су предузете све мере како би сви били безбедни.

Данас ће изабраници Дејана Станковића одиграти први контролни меч пред почетак сезоне, противник је екипа ИМТ-а, са којом ће црвено бели одмерити снаге од 18 часова без присуства публике.

The post У Звезди сви здрави appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment