Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Преноси и распоред утакмица млађих категорија

Црвено-бели бисери ће за викенд наставити своје такмичарске обавезе, а преносе утакмица омладинаца и кадета Црвене звезде, као и сениорског тима Графичара ћете бити у прилици да гледате на јутјуб каналу Звезда Кидс и на Звезда ТВ-у.

Омладинци Црвене звезде ће имати прилику да у Нишу против домаћег Радничког у недељу од 12 часова наставе победнички низ, с обзиром да су у прва четири кола освојили 12 бодова. Видећемо да ли ће Матеја Бачанин, за сада први стрелац лиге, наставити да решета мреже конкурената, као и да ли ће Марко Ћопић још једном успети да сачува гол, с обзиром да га ривали нису матирали већ 360 минута.

Никола Кнежевић, талентовани офанзивни везиста, стрелац другог поготка од укупно три против Чукаричког, је оптимиста пред сусрет који ћете уживо моћи да гледате на јутјуб каналу Звезда Кидс, али и на Звезда ТВ.

Знамо шта нас очекује против Радничког, они су домаћинска екипа, тежак је терен за игру у Нишу, али идемо на победу. Против Чукаричког смо показали све оно што радимо на тренинзима, уз то смо и гинули један за другог на терену. Најмлађи смо у лиги, али нам то не смета да будемо најбољи и покушаћемо да што дуже имамо победнички низ, као и да не примимо гол – самоуверен је Кнежевић.

Јуниори Графичара, упркос томе што су у среду одиграли одложену утакмицу првог кола и савладали Раднички са Новог Београда резултатом 4:1 (Вања Панић, Петар Пиплица, Живан Рамовић, Алекса Стојковић), већ у суботу од 11 часова гостују крагујевачком Радничком.

Кадети Црвене звезде ће такође у Нишу, али од 10 часова гостовати Радничком у намери да демонстрирају да је реми против Чукаричког био случајан и да су спремни за повратак на победнички колосек. Бисери који наступају под тренерском палицом Николе Ђуровића и наступају у кадетској конкуренцији у дресу Графичара ће у суботу од 17 часова и 30 минута гостовати Земуну.

Сениорски тим Графичара, наше филијале, ће у суботу од 17 часова дочекати ИМТ на теренима наше Омладинске школе. Пренос тог меча, као и преносе омладинаца и кадета Црвене звезде можете гледати уживо на јутјуб каналу Звезда Кидс.

У сезону крећу и наши млађи кадети. Пулени Срђана Бугарског ће у недељу од 11 часова и 30 минута угостити екипу ИМТ-а, у оквиру првог кола београдске Лиге млађих кадета.

Један од кључних играча за наш тим у сезони која је пред нама биће талентовани Новак Гојков, а фудбалер рођен 2005. године сматра да екипа може победом да уђе у такмичарски циклус.

Желимо да стартујемо на најбољи могући начин. У Црвеној звезди се само победе признају, а све оно што смо радили током припрема ми даје на самопоуздању да ћемо победити у суботу. Ово је најбољи тим у ком сам икад играо и због тога сам сматрам да смо и више него спремни да заједно правимо чуда. Волео бих да постигнем гол или асистирам, значило би ми на личном плану – подвлачи Гојков.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Субота, 10 часова, омладинци – Раднички КГ – Графичар

Субота, 17 часова, ПЛС – Графичар – ИМТ, ПРЕНОС НА ЗВЕЗДА КИДС И ЗВЕЗДА ТВ

Субота, 17 часова и 30 минута, кадети – Земун – Графичар

Недеља, 10 часова, кадети – Раднички Н. – Црвена звезда, ПРЕНОС НА ЗВЕЗДА КИДС И ЗВЕЗДА ТВ

Недеља, 11 часова и 30 минута, млађи кадети – Црвена звезда – ИМТ

Недеља, 12 часова, омладинци – Раднички Н. – Црвена звезда, ПРЕНОС НА ЗВЕЗДА КИДС И ЗВЕЗДА ТВ

The post Преноси и распоред утакмица млађих категорија appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment