Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiАтлетикаВажноНајновијеОстало

Звездашице на кампу у Суботици

На кампу атлетских нада у организацији Атлетског савеза Србије позване су и талентоване спринтерке и препонашице АК Црвена звезда.

На кампy у Суботици позване су пуленке Љубише Стевановића: Ана Лазаревић, Јована Мицић, Лена Стокић и Катарина Ћурћевић.

Камп је сјајан, одличан хотел ‘Форум’ у самом центру, савршен стадион са новом стазом. Гостољубиви домаћини. У складу са календаром (близином такмичења) камп је првенствено осмишљен као окупљање најталентованијих младих спортиста, како би видели да САС може да рачуна на њих у будућности и да би схватили да се њихова изузетност и таленат види, цени и подржава. Акценат није првенствено на неком вежбању, већ јачању колективног духа, ослонаца репрезентације у будућности уз успутно усавршавање и евентуално отклањање ситнијих недостатака – истакао је Стевановић.

Талентоване пуленке Иване Петковић и Дејане Мачев, Лена Милинковић и Јована Милошевић, такоће су период у атлетском кампу искористиле да би се максимално фокусирају и припреме за предстојеће Првенство Србије за јуниоре/ке, које се за викенд одржава у Крушевцу.

The post Звездашице на кампу у Суботици appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment