Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Нова победа кадета

Наставили су кадети Црвене звезде да бележе сјајне партије у првенству и савладали екипу Земуна резултатом 3:1. Поготке за тим Срђана Стојчевског су постигли Јован Мијатовић, Јован Шљивић и Матеја Бубањ, а наши бисери су у првих шест кола освојили 16 бодова.

Црвена звезда – Земун 3:1 (1:0)

Стадион: „Терени Омладинске школе ФК Црвена звезда“.

Судија: Александар Анђелић.

Стрелци: Мијатовић у 15, Шљивић у 67. и Бубањ у 90. минуту за Црвену звезду, а Лопушина у 69. минуту за Земун.

Црвена звезда: Маринковић, Митић (од 66. Савић), Вукичевић, Марић, Стојсављевић, Лековић, Ђурић (од 56. Шљивић), Видојевић (од 56. Радоњић), Брајић (од 51. Миладиновић), Лолић (од 51. Бубањ), Мијатовић.

Земун: Давидовић, Момчиловић, Кљештан (од 62. Радојчић), Реџић, Павичић, Тешановић, Миладиновић (од 62. Деспенић), Чворо, Николић (од 56. Лопушина), Митић, Адеми.

Жути картон: Лековић (Црвена звезда).

Офанзивно су ушли у меч изабраници Срђана Стојчевског и већ у 15. минуту дошли до предности. Сјајно је Стојсављевић протутњао по левој аут-линији и прецизно центрирао за Јована Мијатовића који је главом, рутински, матирао Давидовића.

Настојао је и Видојевић снажним ударцем у 19. минуту са велике удаљености да удвостручи предност, а три минута касније је и Лолић издриблао неколико гостујућих фудбалера и шутирао, међутим, био је Давидовић на висини задатка.

Имали су до краја првог полувремена две феноменалне прилике наши кадети. Прво је у 29. минуту Брајић изашао пред Давидовића и шутирао, а потом и Мијатовић у 38, али је у оба случаја голман гостију ногом интервенисао и спречио да лопта уђе у мрежу.

Могао је Мијатовић и у 57. минуту да постигне погодак после сјајног продора Миладиновића, али га је изблокирао Кљештан. На другој страни се истакао Маринковић и са гол-линије избацио покушај Момчиловића главом после корнера.

Унели су неопходну свежину са клупе Миладиновић, Шљивић и Бубањ, а управо су њих тројица били виновници акције из 67. минута после које су црвено-бели удвостручили предност. Миладиновић је био тај који је прошао по боку и одложио лопту за Бубња који је само продужио пас до Јована Шљивића, а везиста из Крушевцац рутински погађа угао Давидовићевог гола.

Ипак успели су гости да смање преко Лопушине у 69. минуту после пада концентрације у редовима нашег тима. Погодио је и Миладиновић мрежу четири минута касније, али се нашао у недозвољеној позицији. Тачку на меч ставио је Матеја Бубањ у последњим тренуцима меча када је искористио сјајан продор Миладиновића.

The post Нова победа кадета appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment