Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Иза југа Маракане – Убедљиви омладинци и кадети

Звездини бисери који стасавају у нашој Омладинској школи одиграли су јуче четири утакмице и забележили учинак од три победе победе и једног пораза. Утакмице наших талената обележила је мајсторија омладинца Црвене звезде Николе Кнежевића, који је са 20 метара постигао сјајан погодак.

Омладинци су на теренима иза југа Маракане наставили победничку серију и савладали крагујевачки Раднички резултатом 3:1, чиме су остварили максималан учинак од 18 бодова у првих шест кола. Најбољи појединац на мечу сигурно је био Никола Кнежевић који је постигао два гола, од чега је један права мајсторија са 20 метара, и сада је на коти пет што се тиче постигнутих погодака што га чини једним од најбољих стрелаца лиге, док је са седам погодака на врху листе наш Матеја Бачанин. Велику победу забележили су и изабраници Дејана Симића који су савладали новосадску Војводину и тако “помогли” играчима Звезде да се осаме на челу табеле са максималним учинком. Голове за омладинце Графичара постигли су Алекса Матић и Марко Нинковић.

1. Црвена звезда – 18 бодова, гол разлика 21:2

2. Бродарац – 15 бодова, гол разлика 14:3

3. Војводина – 15 бодова, гол разлика 8:4

———–

10. Графичар – 9 бодова, гол разлика 9:9

Наставили су кадети Црвене звезде да бележе сјајне партије у првенству и савладали екипу Земуна резултатом 3:1. Поготке за тим Срђана Стојчевског су постигли Јован Мијатовић, Јован Шљивић и Матеја Бубањ, а наши бисери су у првих шест кола освојили 16 бодова. Имали су наши кадети који носе дрес Графичара много прилика на јучерашњем мечу, али су ипак славили гости из Новог Сада који су користили своје шансе. Резултат је био 4:1 за ривала, а једини стрелац у тиму Николе Ђуровића био је Александар Кахвић.

1. Бродарац – 18 бодова, гол разлика 20:5

2. Чукарички – 16 бодова, гол разлика 19:1

3. Црвена звезда – 13 бодова, гол разлика 13:1

———–

8. Графичар – 9 бодова, гол разлика 19:9

The post Иза југа Маракане – Убедљиви омладинци и кадети appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment