Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Звездини бисери – Распуцани млађи кадети

Таленти који стасавају на теренима наше Омладинске школе су у викенду за нама остварили четири победе, а посебно инспирисани за голове били су млађи кадети, ученици Срђана Бугарског који су веома демонстративно ушли у сезону.

Омладинци су ремизирали у Новом Саду против Војводине, али су задржали лидерску позицију на табели. Резултат је био 1:1, а једини стрелац за тим Марка Неђића био је Матеја Бачанин, први стрелац лиге са осам погодака у првих седам мечева. Јуниори нашег развојног тима Графичара су поражени од Партизана у гостима 3:0.

1. Црвена звезда – 19 бодова, гол разлика 22:3

2. Бродарац – 18 бодова, гол разлика 15:3

3. Војводина – 16 бодова, гол разлика 9:5

——

11. Графичар – 9 бодова, гол разлика 9:12

Стрелци: Матеја Бачанин (Црвена звезда, осам голова), Никола Кнежевић (Црвена звезда, пет голова), Никола Митуљикић и Марко Лазетић (Црвена звезда, два гола).

Асистенти: Матија Глушчевић (Графичар, четири асистенције), Урош Бранковић, Давид Петровић и Никола Митуљикић (Црвена звезда, две асистенције).

Кадети су поражени у Новом Саду од Војводине. Резултат је био 3:1 за домаћина, а погодак за наш тим постигао је Давор Ракић. Пораз је доживела и кадетска селекција наше филијале Графичар. Изгубили су од Партизана 2:0 на гостујућем терену.

1. Чукарички – 19 бодова, гол разлика 23:2

2. Војводина – 19 бодова, гол разлика 22:9

3. Бродарац – 18 бодова, гол разлика 21:7

——

5. Црвена звезда – 16 бодова, гол разлика 17:5

——

9. Графичар – 9 бодова, гол разлика 11:8

Стрелци: Александар Кахвић (Графичар, 11 голова), Давор Ракић и Јован Мијатовић (Црвена звезда, четири гола), Павле Огњеновић (Графичар, три гола).

Асистенти: Матеја Радоњић, Лука Стојсављевић, Стефан Миладиновић (Црвена звезда, две асистенције), Стефан Мелентијевић и Коста Веселиновић (Графичар, две асистенције).

Фудбалери који носе дрес сениора нашег развојног тима Графичара су наставили да бележе сјајне резултате у Првој лиги Србије. На веома тешком гостовању у Пироту су били и више него убедљиви па су домаћина савладали резултатом 3:0, а погађали су Лазар Марјановић, Урош Благојевић и Стефан Цветковић.

1. Кабел – 9 бодова, гол разлика 6:1

2. Графичар – 7 бодова, гол разлика 7:2

3. Будућност Д. – 7 бодова, гол разлика 3:1

Стрелци: Стефан Цветковић, Димитрије Побулић и Лазар Марјановић (два гола).

Асистенти: Илија Бабић (две асистенције), Стефан Фићовић (једна асистенција).

Распуцани су били наши млађи кадети и чак осам пута послали лопту у мрежу вршњака који носе дрес Аде, док је на другој страни одбрана само једном капитулирала. Прецизни у тиму Срђана Бугарског су били: Стефан Радујко, Новак Гојков и Стефан Видаковић у два наврата и по једном Коста Недељковић и Јован Светозаревић.

Млађи омладинци Графичара које предводи Душан Шарановић су одиграли без голова против БСК-а из Борче.

Млађе селекције наших пионира су биле веома успешне у викенду иза нас. Црвена звезда је победила Земун резултатом 5:0 (Костов и Церовић два пута и Јовичић), а Графичар је савладао ФК Милутинац 8:0 (Марић, Микетић и Топаловић два пута, Крстић и Поповић једном).

The post Звездини бисери – Распуцани млађи кадети appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment