Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија

Наше бисере током викенда очекује дванаест такмичарских утакмица, а преносе омладинаца и кадета Црвене звезде, као и сениорског тима Графичара ћете, као и до сада, бити у прилици да гледате на јутјуб каналу Звезда Кидс и Звезда ТВ-у.

Омладинци Црвене звезде ће у суботу од 16 часова одмерити снаге са ТСЦ-ом, у новом такмичарском изазову који чека пулене Марка Неђића. Незамењив шраф у машинерији нашег јуниорског тима је талентовани везиста Никола Станковић, а рођени Краљевчанин верује у то да ће његов тим после 12. кола Омладинске лиге Србије успети да се врати на чело табеле.

Иза нас је тежак меч против Напретка у ком смо ремизирали и одиграли без голова, тако да смо орни да поправимо утисак против ТСЦ-а. Желимо да се вратимо на победнички колосек и да покажемо да смо најквалитетнији тим у лиги, те да играмо допадљив фудбал, што је такође нешто што нас краси. Спремни смо за меч са ТСЦ-ом, верујем у тим и саиграче и сигуран сам да ћемо победити, а било би добро и да се вратимо на лидерску позицију на табели, јер нам је ту место – рекао је Станковић.

Кадети ће, у односу на омладинце, два сата раније изаћи на терен, а и они ће такође одмерити снаге са ТСЦ-ом. Пренос меча пулена Срђана Стојчевског који у добром расположењу, после убедљиве победе над Напретком у гостима од 5:0 очекују сусрет са гостима из Бачке Тополе, ћете моћи да гледате на јутјуб каналу Звезда Кидс и на Звезда ТВ.

Сениорски тим Графичара ће гостовати Лозници у недељу од 15 часова, а Радомир Коковић као стратег наше филијале је до сада забележио максималан учинак од две победе и спреман је да у том маниру настави и после деветог кола Прве лиге Србије. Да ли ће му то поћи за руком, погледајте уживо на јутјуб каналу Звезда Кидс и на Звезда ТВ.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Петак, 13 часова, млађи кадети – Интернационал – Црвена звезда

Субота, 9 часова, петлићи – Црвена звезда – Земун

Субота, 10 часова и 30 минута, петлићи – Бродарац – Графичар

Субота, 11 часова, кадети – Графичар – Аполон

Субота, 13 часова, пионири – Вождовац – Црвена звезда

Субота, 14 часова, кадети – Црвена звезда – ТСЦ

Субота, 16 часова, омладинци – Црвена звезда – ТСЦ

Субота, 18 часова, омладинци – Графичар – Нови Сад

Недеља, 8 часова и 30 минута, млађи пионири – Жарково – Графичар

Недеља, 10 часова и 30 минута, пионири – Рад – Графичар

Недеља, 15 часова, ПЛС – Лозница – Графичар

Понедељак, 13 часова, млађи омладинци – Графичар – Партизан

The post Најава преноса и распоред утакмица млађих категорија appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment