Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Рочести до даљег у Звезди

Двомесечни уговор Тејлора Рочестија и нашег клуба истекао је 7. децембра. Према раније утврђеном плану дерби меч регионалног такмичења против подгоричке Будућности је требао да буде последњи сусрет искусног кошаркаша у црвено-белом дресу. Међутим, услед најновијих дешавања раскид сарадње је пролонгиран.

Тренер Саша Обрадовић је на почетку дуела са подгоричком Будућности због повреде остао без првог плејмејкера Ленгстона Хола који је повредио примицач и предстоји му десетодневна пауза. Самим тим екипа је остала без организатора игре, па је Рочестију понуђено да остане у клубу. Рочести је прихватио понуду и одлучио да на Малом Калемегдану остане док год то буде било потребно. Био је у ситуациј да може да диктира услове, тражи уговор до краја сезоне… Шта год је хтео. Ипак, то није учинио, већ је изашао у сусрет клубу у којем је оставио дубок траг у сезони 2017/18.

Јасно је да то не би урадили многи на његовом месту. Остаће Рочести, дакле, у црвено-белом дресу док се не врати Хол, а овај његов гест свакако ће наићи на одобравање свих којима су црвено-беле боје на срцу.

Роћести је у актуелној сезони одиграо 16 мечева у црвено-белом дресу и био стрелац 87 поена, а када се гледа његов учинак и у првом мандату искусни плеј је укупно одиграо 94 меча за клуб са Малог Калемегдана и био стрелац 1.123 поена.

Повезане вести

1 comment

MILOS RANKOVIC дец 8, 2020 at 20:02

STA SAM REKAO ROCESTI OSTAJE,DAJ BOZE DA JE DOK SE OVAJ KILAVI HOL NEPORAVI,SVE JE TO ZA BACANJE

Reply

Leave a Comment