Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звезда ТВ | Од рођења мог

У новој епизоди серијала „Звезда ТВ“ имаћете прилику да видите како је јединствена акција „Од рођења мог“ коју је Црвена звезда организовала у сарадњи са екслузивним бетинг партнером „Моцарт“ изгледала из угла камере „Звезда ТВ“.

Фудбалски клуб Црвена звезда још једном је показао да мисли на све своје чланове. После организоване акције „Од Звезде с љубављу“ која је била намењена најстаријим члановима, наш клуб је донео одлуку да пред новогодишње празнике обрадује малишане рођене у 2020. години. Црвено-бели Деда Мраз заједно са представницима Звезде обилазио је најмлађе и поделио им пакетиће. У акцији су учествовали и првотимци нашег клуба Страхиња Ераковић, Славољуб Срнић и Мирко Иванић, али и глумци Виктор Савић и Александар Радојичић, који су још једном показали да су увек ту за клуб који им је у срцу.

Експедиција Црвене звезде је током ове акције прешла преко 4000 километара, како би стигла на адресу сваког звездаша, чиме је наш клуб још једном показао своју величину. Родитељи и малишани су са нестрпљењем ишчекивали посету вољеног клуб, а захвалност због пажње која им је указана могла се уочити на сваком кораку. Како је изгледао новогодишњи црвено-бели караван, какве су биле реакције малишана, као и многи други занимљиви детаљи очекују вас у новој епизоди серијала „Звезда ТВ“.

The post Звезда ТВ | Од рођења мог appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment