Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

У продаји новогодишњи календар КК Црвена звезда

КК Црвена звезда мтс пустио је у уторак 29.12.2020. године календар за 2021.годину.

Остављама за нама годину која је спорт поставила у други план, а на првом месту били су борба за људске животе и здравље свих. Можда управо зато и има симболике у основном мотиву који „прожима“ све слике на новом календару „НАША ЛИНИЈА ЖИВОТА“ и својеврсни ДНК црвено-бели, и наравно први тим КК Црвена звезда мтс са првотимцима и тренером Дејаном Радоњићем који се вратио на клупу црвено-белих.

Звездашка јавност, бројни навијачи нашег клуба и сви они који воле црвено-белу боју, и у овим тешким временима, показали су огромну верност и поверење које имају у наше кошаркаше и КК Црвена звезда, па је зато нормално да се на свакој слици налази и мотив „Црвена звезда република“ као још једна потврда огромне привржености.

Коначно,и најважније… КК Црвена звезда није Црвена звезда без навијача, шестог играча и подршке коју играчи добијају са трибина. Све што радимо, нема никаквог смисла без хука са трибина који је често добијао утакмице заједно са играчима на терену!

Зато је осим доброг здравља, и заједничке жеље свих људи – да се пандемија заврши што пре и да се вратимо нормалном животу, наша заједничка жеља која је такође истакнута кроз мотиве на календару, да поново сви заједно уживамо у победама и заједно славимо успехе црвено-белих кошаркаша.

Црвена звезда без пуних трибина – није комплетна, и зато су „везивно ткиво“ на свим сликама уз мотиве који се већ годинама везују уз КК Црвена звезда (Београдски победник, Калемегданска тврђава као наша кућа, Наша линија живота, Звезда Република…) навијачи и пуне трибине – јер је тај амбијент постао још један симбол наше Црвене звезде.

Овогодишњи календар налази се у слободној продаји од уторка 29.12.2020.године у званичном Фан стору КК Црвена звезда (10-17ч радним данима), у просторијама клуба на Малом Калемегдану (9-15ч), на онлине апликацији клупског спонзора компаније „Идеа“ и књижарама клупског партнера “Панграф” и “Папилон”.

Такође, календар можете наручити и онлине на следећем линку:

Kalendar 2021

Цена календара КК Црвена звезда мтс износи 300 РСД.

* Додатна погодност за првих 100 купаца календара је и поклон – пасош “Црвена звезда република”!

КК Црвена звезда мтс

The post У продаји новогодишњи календар КК Црвена звезда appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment