Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Звездини бисери – „Трка“ Кнежевића и Бачанина

У викенду за нама, такмичење у лигама наставили су талентовани фудбалери из црвено-беле Омладинске школе, а посебно су били ефикасни изабраници Марка Неђића који су постигли шест голова и били најубедљивија наша селекција.

Омладинци су први започели такмичарски викенд и остварили убедљиву победу над Радничким из Ниша резултатом 6:1. Наши талентовани бисери су утакмицу преломили у другом полувремену, а томе је највише допринео улазак резервних фудбалера. Двоструки стрелац за црвено-беле био је Никола Кнежевић, док су по једном погађали Александар Кахвић, Матеја Бачанин и Марко Стојановић уз аутогол Галића. Омладинци Графичара су поражени од крагујевачког Радничког резултатом 0:2.

ОМЛАДИНСКА ЛИГА СРБИЈЕ, ТАБЕЛА ПОСЛЕ 24. КОЛА:

1.Бродарац, 62 бода, гол разлика 54:18

2.Црвена звезда, 57 бодова, гол разлика 68:19

3.Партизан, 57 бодова, гол разлика 66:27

——-

12.Графичар, 29 бодова, гол разлика 28:35

СТРЕЛЦИ: Никола Кнежевић и Матеја Бачанин (13 голова, Црвена звезда), Никола Митуљикић (6 голова, Црвена звезда).

Кадети Црвене звезде су савладали, такође, Раднички из Ниша резултатом 2:1. Изабраници Николе Митића су створили доста шанси, били боља екипа на терену и голом у завршници меча заслужено уписали три бода. За наш тим голове су постигли Матеја Бубањ, који је у изузетној голгетерској серији, и Алексеј Вукичевић чији је погодак решио питање победника на овом мечу. Кадети Графичара ремизирали су против Земуна, а једини гол за тим Николе Ђуровића постигао је Лука Бошковић из једанаестерца.

КАДЕТСКА ЛИГА СРБИЈЕ, ТАБЕЛА ПОСЛЕ 24. КОЛА:

1.Војводина, 63 бода, гол разлика 69:19

2.Партизан, 61 бод, гол разлика 87:9

3.Црвена звезда, 59 бодова, гол разлика 72:17

—–

5.Графичар, 50 бодова, гол разлика 64:27

СТРЕЛЦИ: Мирко Николашевић (18 голова, Црвена звезда), Матеја Бубањ (12 голова, Црвена звезда), Лука Бошковић (12 голова, Графичар).

Фудбалери нашег развојног тима Графичара одиграли су нерешено против Кабела, а резултат је био 1:1. Пулени Радомира Коковића су брзо дошли до предности, али је Кабел успео да поравна резултат. Једини гол за наш тим постигао је Норман Кембел који је главом сместио лопту у мрежу после центаршута Немање Николића.

ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ, ТАБЕЛА ПОСЛЕ 21. КОЛА:

1.Раднички 1923, 48 бодова, гол разлика 34:13

2.Кабел, 40 бодова, гол разлика 26:12

3.ИМТ, 35 бодова, гол разлика 31:19

—–

6.Графичар, 32 бода, гол разлика 27:20

Убедљиви су били Пионири Црвене звезде који су убедљиво победили на гостовању ОФК Београд резултатом 4:1. Голове за екипу коју са клупе предводи Бојан Маћешић постигли су двоструки стрелац Милош Бакић, а по једном су били прецизни Михајло Катанић и Лука Ђорђевић.

Млађи пионири Црвене звезде су декласирали Земун резултатом 5:1. Ученици Уроша Урошевића су доминирали кроз пас игру током целе утакмице и дошли до убедљиве победе. Голове за наш тим су постигли двоструки стрелац Димитрије Шарић, док су по једном погађали Душан Јовичић, Никола Јокић и Василије Костов. Млађи пионири нашег развојног тима Графичара, такође, су славили у овог викенда победом над Милутинцем резултатом 1:0. Једини гол за тим Дејана Шиљковића на овом мечу постигао је Тодор Топаловић.

The post Звездини бисери – „Трка“ Кнежевића и Бачанина appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment