Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеРепрезентацијаФудбал

Звездаши владају Африком

Сјајне игре у дресу Црвене звезде – Ел Фарду Бен и Гелор Канга пренели су и у репрезентацију, па су тако били кључни играчи у успеху који су Коморска острва и Габон остварили, а то је пласман на Куп афричких нација.

Ел Фарду Бен је остварио историјски успех са својом репрезентацијом, јер ће Коморска острва први пут у историји наступати на Купу афричких нација. Крилни нападач је као капитен предводио репрезентацију до великог подвига, а у квалификацијама је имао учинак од гола и асистенције. Коморима је био довољан бод из последње две утакмице, а до њега су дошли коло пре краја, одигравши без голова са Тогом. Бен са репрезентацијом може да заврши без пораза у квалификационом циклусу, као што са Звездом има одличан учинак у првенству, такође без изгубљеног меча. Одиграли су пет кола у квалификацијама и освојили су девет бодова, идентично као и Египат против кога наступају у понедељак. Бен је до сада одиграо 25 утакмица за Коморе и постигао 10 голова.

Репрезентација Габона је славила јуче против Демократске Републике Конго са 3:0, а наш играч Гелор Канга забележио је две асистеније и тако је свом тиму обезбедио “карту”за наредну фазу такмичења. Током квалификација, Звездин везиста је уписао три асистенције и један је од водећих играча у тиму. Последњу утакмицу у квалификацијама његов национални тим одиграће против Анголе у понедељак .

The post Звездаши владају Африком appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Aleksandar 89 мар 27, 2021 at 00:46

Bravo Lepo Hvala Bogu Svaka Cast!!!

Reply

Leave a Comment