Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Звезда шестицом испратила Златибор

Фудбалери Црвене звезде убедљиво су савладали Златибор резултатом 6:1 на стадиону ,,Рајко Митић“ у оквиру 36. кола Суперлиге Србије. Изабраници Дејана Станковића су се распуцали у другом полувремену и лако дошли до победе са шест голова у мрежу Златибораца. Двоструки стрелац у нашем тиму био је Мирко Иванић, а поред њега су погађали Вељко Николић, Жељко Гаврић, Гелор Канга и Милан Павков.

 

 

Високо су стајали штопери Црвене звезде на старту утакмице, а црвено-бели су константно притискали последњу линију Златибораца. У четвртом минуту Николић је одлично проиграо Родића, али је Стаменковић у последњем тренутку реаговао и послао лопту поред гола. Покушао је Гаврић са дистанце да изненади Чубраковића у осмом минуту, али је голман Златибора одбранио његов покушај. Често су црвено-бели комбиновали по десној страни, у 14. минуту је Срнић одлично упослио Бена, који је ушао у казнени простор и снажно гађао са бока, али га је изблокирао Ламбулић и послао лопту у корнер. Николић је извео ударац из угла, а највиши у скоку је био Милуновић, који је добро гађао главом, али Ламбулић је још једном успео да изблокира налет Црвене звезде.

Играо се 18. минут када је Николић снажно шутирао са око 25 метара, али су Златиборци имали среће, јер је лопта погодила Ламбулића, променила правац и прошла поред леве стативе. У налету су били црвено-бели и притискали су последњу линију гостију. У 24. минуту је Гаврић добро пробио по левој страни, дриблингом избацио неколико дефанзиваца, али га у последњем тренутку изблокирао Јездимировић. Само минут касније Бен је упутио ударац са ивице казненог простора, али је гађао поред десне стативе. У 26. минуту гости су створили прву шансу и повели преко Вукића. Наставила се теренска иницијатива Звезде после примљеног гола, у 30. минуту у налету је био Гаврић, који је одлично прошао по левој страни и упослио Николића, чији ударац завршава изнад пречке. Само два минута касније је Бен упутио ударац са дистанце, имала је одличну путању лопта, али је Ламбулић главом послао у корнер. Николић је у 37. минуту центрирао на прву стативу, а Дегенек је покушао атрактивно – ,,штиклом“, али је био изблокиран. Веома расположен је био Гаврић,који је у 39. минуту после неколико дриблинга послао прецизан пас ка Фалћинелију, али је поново у последњем тренутку реаговао Ламбулић.

Од самог старта другог полувремена су црвено-бели напали Златибор. Већ у 46. минуту Иванић је добро пробио по левој страни и снажноо гађао са бока, али је Чубраковић успео да сачува мрежу. Само минут касније успела је Црвена звезда да сломи одбрану гостију, Мирко Иванић је одлично гађао са око 20 метара и затресао мрежу Златибораца. Играо се 50. минут када је Звезда дошла до тоталног преокрета, сналажљиви офанзивни везиста је после одбитка рутински погодио за 2:1. Удвостручили су црвено-бели предност за само пет минута, Вељко Николић је одлично предриблао неколико играча у казненом простору гостију, пронашао прави угао и матирао Чубраковића за 3:1. Фуриозна је била Црвена звезда у наставку игре. У 62. минуту Гаврић је добро гађао са дистанце, али је Чубраковић успео да одбрани његов покушај. На велике муке су стављали црвено-бели голмана Златибора.  Припретили су гости минут касније, Судар је добро гађао, али је Зоран Поповић маестрално сачувао мрежу.

Одлично су комбиновали Гаврић и Иванић по левој страни, а онда је млади крилни нападач погодио даљи угао Чубаковићевог гола, на центаршут везисте из Бачког Јарка за 4:1. Распуцали су се црвено-бели у наставку игре. Само два минута касније Фалћинели је одлично прошао и на тацни оставио лопту Канги, који је предриблао голмана и затресао мрежу на празан гол за 5:1. Могла је Звезда и до шестог гола у 75. минуту када је Канга снажно шутирао са око двадесетак метара, али се затресла пречка. Гладни су били голова црвено-бели, Фалћинели је добро гађао у 85. минуту, а онда се лопта одбила до Павкова који је рутински погодио за 6:1 на 100. наступу у дресу Црвене звезде и ставио тачку на меч.

Црвена звезда – Златибор 6:1 (0:1)

Стадион: ,,Рајко Митић“

Судија: Ђорђе Максимовић.

Стрелци: Иванић у 47. и 50, Николић у 55, Гаврић у 67, Канга у 70. и Павков у 85. минуту за Црвену звезду, а Вукић у 26. минуту за Златибор.

Жути картони: Саного (Црвена звезда), Момчиловић (Златибор).

Црвени картон: Ламбулић (Златибор).

Црвена звезда: Поповић, Срнић(од 46. Гајић), Милуновић, Дегенек, Родић, Саного, Петровић(од 46. Иванић), Николић(од 68. Канга), Бен(од 46. Павков)., Гаврић(од 68. Панков), Фалћинели.

Резерве: Борјан, Гајић, Гобељић, Панков, Канга, Иванић, Вукановић, Крстовић, Павков.

Златибор: Чубраковић, Јездимировић, Севић(од 60. Милорадовић), Дашић(од 68. Хаирлаховић), Стаменковић, Богићевић(од 50. Петронијевић), Судар, Вукић, Момчиловић, Јањић(од 68. Крстић), Ламбулић.

Резерве: Савић, Његуш, Петронијевић, Муламуратовић, Николић, Милорадовић, Денић, Крстић, Живановић, Мијаиловић, Хаирлаховић

Повезане вести

11 comments

bozidarstefanovic мај 11, 2021 at 01:15

krvavi samo sam hteo da te posavetujem da se malo smiris u pisanju, kao covek u 74 godinail i da jos igram fudbal maravno sada rekreativno! Tvoje obracanje i nazivanue da je neko glup samo sto nemisli kao ti govori sve o tebi! Zato ti se vise necu obracati jer ti i nisi pravi navijc ZVEZDE!

Reply
krvavi zvezdas-DE мај 10, 2021 at 12:05

Evo ocena i mišljenja svih novina u Srbiji osim 3-4 ovde neznalica pod opijatima:Срнић ( 5 ) – Све говори то што је замењен на полувремену, никакву корист од њега нисмо имали, продрори никакви, одбрана још гора..Петровић ( 5 ) – Такође све говори то што га је Станковић заменио на полувремену, ужасна утакмица уз доста погрешних пасoва и повратних лопти ка штоперима или голману..Гаврић ( 5 ) – Лоше прво полувреме, слабо је продирао по крилу, није ми се свидела његова игра уопште, висока оцена само због датог гола Николић ( 5 ) – Лоша утакмица и за Вељка, прво полувреме никаквим лоптама није хранио Фалћинелија или Бена.. Креативност лоша..DOVOLJNO ZA PAMETNE..I KAD USLI IVANIĆ I KANGA ZVEZDA KRENULA DA IGRA..KAKVA JE TO NAUKA OSIM ZA OVIH PAR NEZNALICA

Reply
krvavi zvezdas-DE мај 10, 2021 at 12:04

evo ocena i mišljenja svih novina u Srbiji osim 3-4 ovde neznalica pod opijatima:Срнић ( 5 ) – Све говори то што је замењен на полувремену, никакву корист од њега нисмо имали, продрори никакви, одбрана још гора..Петровић ( 5 ) – Такође све говори то што га је Станковић заменио на полувремену, ужасна утакмица уз доста погрешних пасoва и повратних лопти ка штоперима или голману..Гаврић ( 5 ) – Лоше прво полувреме, слабо је продирао по крилу, није ми се свидела његова игра уопште, висока оцена само због датог гола Николић ( 5 ) – Лоша утакмица и за Вељка, прво полувреме никаквим лоптама није хранио Фалћинелија или Бена.. Креативност лоша..DOVOLJNO ZA PAMETNE..I KAD USLI IVANIĆ I KANGA ZVEZDA KRENULA DA IGRA..KAKVA JE TO NAUKA OSIM ZA OVIH PAR DEBILA

Reply
bozidar stefanovic мај 10, 2021 at 00:31

Evo opet krvava neznalica u negativa! I danas mu nije valjala Zvezda! Prvo nezna da se fudbal igra dva poluvremena! Zatim cu ga obavestiti da je Nikolic igrao i u drugom poluvremenu i postigao bitan gol na izvanredan nacin! Zatim obavestenje da mu je ovo sedmi pogodak u prvenstvu! Ako nemozes da budes pozitivan nabolje da vise ne pises!

Reply
krvavi zvezdas-DE мај 10, 2021 at 11:46

da imas malo mozga umesto supstanci sto ti ga ostetile video bi da taj tvoj nikolić ne vredi ni hiljadu dinara..kamenović neki iz čuke je prodat za 2,5€..toliko koliko si glup ti i još dvoje oisto pod opijatima..zanimljivo da se vas 3-4 razumete a sve novine imaju isti naslov i hiljade navijača ali pravih da je nikolić seljacki igrač i da ne zasluzuje ni da trenira u zvezdi

Reply
Звездаш мај 9, 2021 at 23:31

Хоће ли Фалшинели дати гол у купу против Трепче, зна ли се нешто?

Reply
krvavi zvezdas-DE мај 9, 2021 at 23:42

on čeka samo imt u kup..jednom godišnje

Reply
krvavi zvezdas-DE мај 10, 2021 at 13:46

SRBIJA FUDBALFalćineli je poboljšana verzija Tomanea… Treba li to Zvezdi za toliki novac?

Reply
krvavi zvezdas-DE мај 9, 2021 at 21:48

BRAVO GAVRO,NIKOLIĆU PETROVIĆU..VIDELO SE KAKO GUBI ZVEZDA SA NEZNALICAMA..NJIH TRI VREDI 1000din..OTIMA SE EVROPA ZA TAKVE NOSIOCE IGRE..USTVARI NIKO I NE PITA ..A ČUKA PRODA LACIU NEKOG KAMENOVIĆA ZA 2,5 MIL..EJ 2,5 MIL..PA ME ČUDI DA OVDE DVA,TRI D.EGENERIKA NAŠMRKANIH SE ODUSEVLJAVAJU SA NEZNALICAMA

Reply
krvavi zvezdas-DE мај 9, 2021 at 21:01

NIKAKVA NAUKA..IGRA NEZNALICA NIKOLIĆ I PETROVIĆ ZVEZDA GUBI ,UDJE IVANIĆ I KANGA ZVEZDA JE ZVEZDA..O ČEMU VISE DA PRICAMO..NIKOLIĆ ZA 14MIN IMAO 6 POGRESNIH PASA..SVE JE JASNO

Reply
Delije Sever Ns мај 9, 2021 at 21:00

Bravo Gavro,Nikoliću,Petroviću i svi ostali…tako se gine za sveti dres i grb koji nosite.Svaka vam čast na svemu što nam pružate da uživamo…Živi bili svi skupa.

Reply

Leave a Comment