Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Подигните пехар Суперлиге у уторак!

У оквиру Међународног дана музеја, свим посетиоцима Стадионске туре биће омогућено да се у уторак, 18. маја сликају са пехаром освајача Суперлиге Србије који припада Црвеној звезди и који су изабраници Дејана Станковића већ подигли.

Стадионска тура наишла је на велико одушевљење код свих звездаша, а сада смо спремили нешто потпуно ново за вас, а то је сликање са пехаром! Свако од нас је бар некада желео да подигне трофеј и то који је Црвена звезда освојила, а сада сте у прилици да то учините после наших играча. После фудбалера који су нам ове сезоне донели толико радости, освојивши Суперлигу Србије и феноменалним партијама на евро сцени, а који су на добром путу да у витрине нашег музеја додају трофеј освајача Купа Србије за сезону 2020/21.

У уторак од 9 до 18 часова ћете бити у прилици да то и учините и осетите како је подићи трофеј Суперлиге Србије који је освојила Црвена звезда, а који су сви првотимци већ дигли после математички освојене титуле. Уз то ћете добити и слику са шампионима на лицу места!

Подсетимо, Стадионска тура је акција којом свим звездашима омогућујемо да посете своју другу кућу и до детаља је упознају. За одрасле је цена 1000 динара, а за децу до 18 година – 500 динара. Сви чланови, као и групе које броје више од 20 људи, имаће попуст од 20 посто. Програм Стадионске туре:

ПРОГРАМ СТАДИОНСКЕ ТУРЕ:

1. Обилазак Музеја ФК Црвена звезда и сликање са пехаром Лиге шампиона

2. Сликање поред споменика Рајка Митића

3. Силазак до терена кроз Западни тунел

4. Пролазак кроз главни тунел и сликање испред Северне трибине

5. Посета просторијама Звезда ТВ-а

6. Посета Медија центру – сликање са дресовима играча и потписивање „Звездашке заклетве“

7. Долазак у Ред Стар Шоп

8. Бутик Делије

The post Подигните пехар Суперлиге у уторак! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment