Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звезда и Цептер наставили сарадњу

Данас је у Цептеровој радњи у тржном центру „Галерија“ потписан нови уговор о сарадњи између ФК Црвена звезда и фирме „Цептер интернатионал“. Овим потписом је наш клуб наставио сарадњу са овом изузетно успешном компанијом која је већ пет година део спонзорског пула црвено-белих.

Председник црвено-белих Светозар Мијаиловић изразио је задовољство због наставка сарадње са компанијом „Цептер“.

Ове године смо оборили бројне рекорде на терену, по броју постигнутих голова и светски рекорд по броју бодова. Црвена звезда се кроз своју историју увек дружила са најбољима, па је тако и данас. Потписивањем овог уговора настављамо са том праксом. Компанија Цептер је позната по својој успешности, лично и сам користим многе њихове производе и могао сам да се уверим у висок квалитет. Верујем да ће и Црвеној звезди, која примењује најсавременије методе припрема, односно нашим фудбалерима, користити ова сарадња коју смо данас наставили – рекао је Мијаиловић.

Директор „Цептер групе“ Ђорђе Рашић изразио је жељу да наставак сарадње буде пођеднако успешан као и до сада.

Довољно је рећи да откако смо започели сарадњу, Црвена звезда је освојила пет трофеја. Надам се да ће се тај низ наставити и да ћемо се сви заједно радовати новим успесима. Мотиви наше компаније су увек били да сви ми живимо боље, лакше и лепше. Цептер је већ више од 30 година синоним за здраву припрему хране, а такође и за здраву и чисту воду као и ваздух, и то је управо оно што смо желели да омогућимо фудбалерима Црвене звезде. Цептер је одлучио са задовољством да потпише нови уговор са Црвеном звездом, и са нестрпљењем очекујемо наредну сезону, а Звезди желимо много среће – казао је Рашић.

 

The post Звезда и Цептер наставили сарадњу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment