Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Бесплатна обнова сезонских карата за здравствене раднике

Наш клуб је претходне године донео одлуку да све заинтересоване здравствене раднике ангажоване у ковид установама током пандемије корона вируса награди бесплатним сезонским каратама, у знак захвалности за све напоре начињене у циљу очувања здравља грађана наше земље.

Јун месец Црвена звезда је посветила својим члановима. У сарадњи са Министарством здравља тада смо упутили позив и сви пријављени здравствени радници су прошле године добили своје чланске и сезонске карте преко установа у којима су били ангажовани током пандемије. Како током претходне, по много чему историјске сезоне за наш Клуб, није било могуће присуство публике на трибинама стадиона „Рајко Митић“ решили смо да омогућимо бесплатну обнову за све здравствене раднике који су на овај начин добили своју сезонску карту прошле године.

У нашем систему аутоматски ће бити направљене резервације за иста места за сезону 2021/22 и они ће моћи да обнове своје сезонске карте бесплатно уз обнову чланарине која износи 1,200 динара на годишњем нивоу.

Чланска карта је лична карта сваког Звездаша, а активно чланство у клубу, осим што је услов за издавање сезонске карте, носи и велики број погодности – недавно су сви пунолетни чланови били у могућности да гласају на изборима за чланове Скупштине ФК Црвена звезда; затим, чланови имају предност при куповини карата за велике утакмице, имају могућност да присуствују првом тренингу у сезони, да посете клупски музеј бесплатно као и да приступе посебним деловима клупске мобилне апликације и користе функционалности које су резервисане само за чланове клуба. На крају, активни чланови имају бројне попусте: 20% на пуне цене производа у Ред Стар Шопу, као и на Маракана туру, те додатне попусте код партнера клуба чији број расте из дана у дан.

Почетак обнове сезонских карата за наредну сезону очекује се у првим данима јула, а све важне информације, као и технички детаљи о могућностима обнове биће објављени благовремено кроз клупске канале информисања.

The post Бесплатна обнова сезонских карата за здравствене раднике appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment