Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвена звезда Меридианбет убедљиво до финала АБА лиге!

Кошаркаши Црвене звезде Меридианбет пласирали су се у финале овогодишњег издања АБА лиге, пошто су и у реванш утакмици у хали спортова „Ранко Жеравица“ на Новом Београду савладали екипу Меге 94:69.

Црвено бели су тако са 2-0 стигли до финала и нове шансе да се боре за регионалну титулу.

У испуњеној дворани на Новом Београду, екипа Црвене звезде је одиграла „успавану“ слабу прву деоницу у којој су наши момци губили 15:26.

Међутим, све након тога протекло је у потпуној доминацији нашг тима који је брзо анулирао тај минус и полако „окретао“ резултат у своју корист. На полувремену је било 47:37 за црвено беле, а већ средином треће деонице након још једне серије предност је отишла на +20 и дилеме око победника овог меча није било.

Одличну утакмицу одиграо је Рокас Гедраитис и тако најавио одличну форму пред финиш сезоне (20 поена). Одличан меч одиграо је и Фреди Гилеспи (16 поена и 6 скокова) док је Јаго Матеус Дос Сантос уз 13 поена имао и 7 асистенција…

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА МЕРИДИАНБЕТ: Лазаревић, Теодосић 4 (3ас), Томпкинс 7 (3ск), Давидовац 6 (3ск), Митровић 10 (8ск), Лазић 5 (3ск), Илић, Недовић 9 (5ск, 3ас), Гедраитис 20 (4ас), Гилеспи 16 (7ск), Топић 4 (3ас), Јаго 13 (7ас)

Противник црвено-белих у финалу још увек није познат пошто је у другој полуфинаној серији резултат 1-1.

Велико финале почиње у понедељак, домаћин прве две утакмице је Црвена звезда Меридианбет.

The post Црвена звезда Меридианбет убедљиво до финала АБА лиге! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment